• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00h - 06:00h
  • Pop / Folk / House
  • 670 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Brod Sava predstavlja idealno mesto za odmor od brzog prestoničkog života i nudi pravo uživanje na vodi. Nalazi se na adresi Ušće bb i važi za izvrsno mesto za provod i uživanje. Jedinstveni ambijent ovog splava, kao i sjajna ponuda pića i muzike učiniće vaš boravak nezaboravnim, a provod je zagarantovan do ranih jutarnjih časova. 

Brod Sava splav rezervacije - online brzo i lako

Za autentično i popularno mesto kao što je Brod Sava splav rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u nesvakidašnjem ambijentu splava Brod Sava rezervacije su obavezne, s obzirom na to da veliki broj gostiju posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti splava uvek popunjeni.

Zašto izaći na Brod Sava splav

Ovaj romantični brod sa spektakularnim pogledom na Stari grad, okružen mirisnim cvećem, idealan je za izlazak sa dragom osobom, ili možda prvi dejt. Posebnu čar vašem boravku na Brodu Sava daje energija prelepe reke, koja čini da se u vrelim danima rashladite i potpuno prepustite uživanju.

U prelepom ambijentu koji Brod Sava nudi svim svojim posetiocima, moguće je uživati tokom čitavog dana, s obzirom na to da su određeni segmenti ovog splava otvoreni već od jutra. Ovde možete popiti jutarnju kafu, provesti prijatno popodne ili se ludo zabaviti u noćnom izlasku i dočekati zoru u vreloj atmosferi ovog splava.

Opis popularnog splava Brod Sava 

Ovde će vam se sve dopasti. Brižno odabran repertoar, sjajna muzika, besprekorna usluga i cene koje će postati vaš najbolji prijatelj. Lako ćete zavoleti i enterijer, menadžment lokala se potrudio da za vas osmisli mesto u kom će vam provod biti najbolji i neponovljiv. Oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu vlasnici su napravili jedan neodoljiv koncept, koji će uskoro postati mesto broj jedan u gradu.

Pored izuzetne kuhinje i ukusa koje možete osetiti samo na Bpodu Sava, vašem maksimalnom uživanju posebno doprinosi i predivan ambijent, koji vam nudi mogućnost da kvalitetno provedete vaše slobodno vreme sa porodicom, prijateljima i sa kim god poželite.

Nesvakidašnji enterijer splava Sava 

Brod Sava ima veoma interesantan enterijer, po kojem se razlikuje od ostalih splavova u okolini. Brod Sava se sastoji od tri celine:

  • Aquarium beach (paluba) je otvorena od 10:00h do 06:00h, kapaciteta je 400 mesta i možete da uživate u najboljim dj kompilacijama. 
  • Donji deo, restoran Brod Sava, je otvoren od podne do šest sati iza ponoći, a uveče možete da uživate u zabavnoj i narodnoj muzici. Donji deo prima 150 gostiju, a kuhinja je otvorena čak do četiri sata iza ponoći. 
  • U potpalublju se nalazi “club crazy night” u kom možete da uživate u after hour žurkama. Klub je otvoren od 03:00h do 06:00h i 120 ljudi može da se zabavlja.

Muzika koja se sluša na Brod Sava splavu

Preko dana uz laganu muziku, dobar espresso, hladnu limunadu možete uhvatiti zrake Sunca, a sa zalaskom,  Brod Sava transformiše se u idealno mesto za druženje i provod, uz muziku kakve nema u Beogradu. Na repertoaru su  pop, folk i house zvuci. Ovo, u kombinaciji sa hladnim pivom, sangrijom ili dobrim koktelom, predstavlja idealan izbor.

Brod Sava Beograd - lokacija na kojoj se splav nalazi 

Kada je u pitanju splav Brod Sava adresa na kojoj je smešten jeste Ušće bb i predstavlja jedno od vodećih prestoničkih mesta za letnji provod. Nema sumnje da Brod Sava Beograd pozicionira na sam vrh evropskih prestonica kada su najbolja mesta za izlazak u pitanju, te zato svratite i otkrijte zbog čega je baš na ovom mestu zagarantovan provod za pamćenje.

Parking u neposrednoj blizini splava

S obzirom na to da se radi o splavu koji se nalazi na mestu koje je epicentar zbivanja u Beogradu kada je noćni život u pitanju, prvo što pomislite jeste da je prava noćna mora pronaći parking mesto u okolini.

Baš tu se krije velika prednost ovog splava jer u neposrednoj blizini postoji veliki besplatni parking, ali i ulični parking pa ukoliko odlučite da to veče zaobiđete alkoholna pića slobodno možete doći sopstvenim prevozom.

Za sve one koji ne žele da se odreknu pića preporuka je da ostave automobil kod kuće, a do Brod Sava splava vrlo lako možete doći gradskim prevozom ili taksijem.

Radno vreme Brod Sava splava

Kada je u pitanju splav Brod Sava radno vreme je od 10:00 pre podne pa sve do 06:00 ujutru. Tokom čitavog dana na ovom splavu možete uživati u prijatnim trenucima i nezaboravnom provodu.

Dođite i uverite se zbog čega je Brod Sava jedan od beogradskih splavova koje vredi posetiti i koje morate obići ako želite da iskusite sve čari prestoničkog noćnog provoda.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Brod Sava
Average rating:  
 1 reviews
 by Mina

Najbolji after u gradu


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Brod Sava