• Brodarska bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:30h - 04:30h
  • Pop / Folk
  • 550 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Stari Blay (Stari Blej) se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska bb, pored Železničkog mosta, i predstavlja mesto koje će vas oduševiti već prilikom vaše prve posete.

Naime, ono što treba da znate za kafanu Stari Blay (Stari Blej) je da se nalazi na mestu nekadašnjeg splava Blaywatch, ali da vas očekuje nešto sasvim novo. Zbog velike popularnosti i potražnje menadžment najpopularnije kafane u gradu - Kod Glumca je preuzeo splav Blaywatch i samo za vas napravio novu letnju kafanu Stari Blay. Kafana Stari Blay je u potpunosti renovirana, sto bi rekli ''od poda do plafona'' i predstavlja pravo boemsko mesto. Čim uđete u kafanu Stari Blay prepoznaćete koliko je uloženo u kvalitet provoda koji će vas odmah osvojiti.

Pored toga, kafana Stari Blej je ujedno i najveća kafana splav na reci i u ovom autentičnom ambijentu može da se zabavlja čak 500 ljudi. Gde god se smestili u ovom objektu idealno ste pozicionirani da uživate u zabavi koja je osmišljena samo za vas. U skladu sa svojim afinitetima možete rezervisati separe, kafanski sto ili barski sto.

Ono što je jako bitno je da gosti kafane Stari Blay mogu da očekuju gostovanja najpoznatijih imena naše scene poput Ane Bekute, Šabana Šaulića, Vesne Zmijanac, Saše Matića, Nede Ukraden, Marinka Rokvića, Snežane Đurišić i mnogih drugih velikana kao i uvek aktuelne mlade Zvezde Granda.

Usluga je na vrhunskom nivou, sve što se ovde nudi ocenićete najvišom mogućom ocenom i rado dovoditi prijatelje da im pokažete idealno kafansko mesto koje ste otkrili i koje vam se u rekordom roku uvuklo pod kožu. Menadžment kafane će se potruditi da vam stalno priređuje nešto novo i zanimljivo, tako da će svaki vaš izlazak u ovu kafanu biti nova i neponovljiva avantura.

Splav Blaywatch više od jedne decenije je predstavljao sinonim za najbolji noćni provod u Beogradu, a za ovu sezonu vam se predstavlja u potpuno novom ruhu kome nećete moći nikako da odolite - kafanu Stari Blay. Dođite da zajedno nastavimo tradiciju i stvaramo novu!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Stari Blay
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Stari Blay