• Bul. Nikole Tesle bb
  • 21:00h - 03:00h
  • Pop / Rock / Evergreen / Cool Jazz
  • 90 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Splav Amphora predstavlja jedno od najsofisticiranijih mesta ovakvog tipa u Beogradu, i postoji od 1998. godine, od kada Beograđanima pruža jedinstveno uživanje. Nalazi se na adresi Bulevar Nikole Tesle bb i nesumnjivo predstavlja pravi izbor za hedoniste, kao i ljubitelje gurmanluka.

Splav Amphora predstavlja otmen, prijatan, opušten i lep fine dining restoran u kome možete uživati u specijalitetima sveže morske i rečne ribe, ali i u internacionalnim specijalitetima, uz veliki izbor kvalitetnih vina i poslasticama izvanrednog ukusa. Profesionalni kuvari učiniće da u svojoj porudžbini uživate apsolutno svim čulima, jer ovde pored vrhunskog ukusa ne izostaje ni estetski momenat, već je sve servirano na veoma kreativan i inspirativan način. Kuhinja splava Amphora odiše velikom posvećenošću, jer je čine ljudi koji svoj posao obavljaju sa puno ljubavi. Akcenat nam je na svežoj morskoj i rečnoj ribi, toplom mediteranskom tanjiru, dimljenom bifteku i odličnom izboru sireva poput kozjeg i  hercegovačkog, zatim piletini sa gamborima koju gosti obožavaju i mnogim drugim sitnicama koje su neizbežne kada je savršenstvo u pitanju. Što se dezerta tiče iz ponude se izdvaja sufle, oplenačka pita, gratinirane palačinke i domaći čokoladni kolač sa malinama.

Pored izuzetne kuhinje i ukusa koje možete osetiti samo ovde, vašem maksimalnom uživanju na splavu Amphora posebno doprinosi i predivan ambijent, koji vam nudi mogućnost da kvalitetno provedete vaše slobodno vreme sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima. Splav Amphora u zimskim danima nudi toplu unutrašnjost uz kamin, i garantuje vam uživanje sa dragom osobom u ukusima ribljih i mesnih specijaliteta. Enterijer je kreiran po uzoru na svetska mesta koja zadovoljavaju visoke standarde komfora. Na splavu Amphora veoma se vodi računa o udobnosti, osvetljenju, kao i čitavoj atmosferi, koja je podređena vašim željama. Topli tonovi modernog nameštaja, u kombinaciji sa neutralnim bojama koje dominiraju, predstavljaju pravi recept za opuštanje.

Splav Amphora poseban je i po tome što četvrtkom, petkom i subotom svojim gostima nudi uživanje uz žive svirke, kada najbolji provod u gradu ne izostaje. U toku navedenih dana restoran radi čak do 3 h iza ponoći, a početak svirki zakazan je za 21h. Uz pažljivo biran repertoar i neverovatne vokale izvanrednih izvođača koji ovde nastupaju, spektakl nikada ne izostaje. Ovde vas očekuje muzički program obojen zvucima rocka, popa, evergeena i fantastičnog cool jazza.

Amphora je ukusan doručak, ručak i večera; prespoj lagodnog uživanja i stimulativnih poslovnih ideja, Amphora je ideal vašeg opuštanja. Sofisticirano i elegantno mesto poput caffe restoran Amphora definitivno predstavlja pravi izbor za ljude različitih profila kojima je zajednička želja za uživnajem. Petnaestogodišnje iskustvo u pružanju vrhunske usluge pozicioniralo je splav Amphora na prestižno mesto gde svaki dolazak postaje doživljaj.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Amphora