• Bul. Nikole Tesle bb
  • 21:00h - 03:00h
  • Pop / Rock / Evergreen / Cool Jazz
  • 90 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Splav Amphora predstavlja jedno od najsofisticiranijih mesta ovakvog tipa u Beogradu, i postoji od 1998. godine, od kada Beograđanima pruža jedinstveno uživanje. Nalazi se na adresi Bulevar Nikole Tesle bb i nesumnjivo predstavlja pravi izbor za hedoniste, kao i ljubitelje gurmanluka.

Splav Amphora predstavlja otmen, prijatan, opušten i lep fine dining restoran u kome možete uživati u specijalitetima sveže morske i rečne ribe, ali i u internacionalnim specijalitetima, uz veliki izbor kvalitetnih vina i poslasticama izvanrednog ukusa. Profesionalni kuvari učiniće da u svojoj porudžbini uživate apsolutno svim čulima, jer ovde pored vrhunskog ukusa ne izostaje ni estetski momenat, već je sve servirano na veoma kreativan i inspirativan način. Kuhinja splava Amphora odiše velikom posvećenošću, jer je čine ljudi koji svoj posao obavljaju sa puno ljubavi. Akcenat nam je na svežoj morskoj i rečnoj ribi, toplom mediteranskom tanjiru, dimljenom bifteku i odličnom izboru sireva poput kozjeg i  hercegovačkog, zatim piletini sa gamborima koju gosti obožavaju i mnogim drugim sitnicama koje su neizbežne kada je savršenstvo u pitanju. Što se dezerta tiče iz ponude se izdvaja sufle, oplenačka pita, gratinirane palačinke i domaći čokoladni kolač sa malinama.

Pored izuzetne kuhinje i ukusa koje možete osetiti samo ovde, vašem maksimalnom uživanju na splavu Amphora posebno doprinosi i predivan ambijent, koji vam nudi mogućnost da kvalitetno provedete vaše slobodno vreme sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima. Splav Amphora u zimskim danima nudi toplu unutrašnjost uz kamin, i garantuje vam uživanje sa dragom osobom u ukusima ribljih i mesnih specijaliteta. Enterijer je kreiran po uzoru na svetska mesta koja zadovoljavaju visoke standarde komfora. Na splavu Amphora veoma se vodi računa o udobnosti, osvetljenju, kao i čitavoj atmosferi, koja je podređena vašim željama. Topli tonovi modernog nameštaja, u kombinaciji sa neutralnim bojama koje dominiraju, predstavljaju pravi recept za opuštanje.

Splav Amphora poseban je i po tome što četvrtkom, petkom i subotom svojim gostima nudi uživanje uz žive svirke, kada najbolji provod u gradu ne izostaje. U toku navedenih dana restoran radi čak do 3 h iza ponoći, a početak svirki zakazan je za 21h. Uz pažljivo biran repertoar i neverovatne vokale izvanrednih izvođača koji ovde nastupaju, spektakl nikada ne izostaje. Ovde vas očekuje muzički program obojen zvucima rocka, popa, evergeena i fantastičnog cool jazza.

Amphora je ukusan doručak, ručak i večera; prespoj lagodnog uživanja i stimulativnih poslovnih ideja, Amphora je ideal vašeg opuštanja. Sofisticirano i elegantno mesto poput caffe restoran Amphora definitivno predstavlja pravi izbor za ljude različitih profila kojima je zajednička želja za uživnajem. Petnaestogodišnje iskustvo u pružanju vrhunske usluge pozicioniralo je splav Amphora na prestižno mesto gde svaki dolazak postaje doživljaj.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Amphora
Average rating:  
 1 reviews
 by Milicaa

Predivan splav


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Amphora