• Zemunski kej 1f
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 01:00h (vikendom do 04:00h)
  • Pop / Folk / Rock
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Splav Buongiorno Club, na Zemunskom keju 1f biće vaše omiljeno mesto posle samo jedne posete. Zabava koja vas čeka na ovom predivno uređenom mestu autentična je i neponovljiva. Splav radi od 09:00h do 01:00h, a vikendom do 04:00h i može da ugosti 250 ljudi. U enterijeru dominiraju tople boje, osvetljenje je fantastično i celom ambijentu daje posebnu notu, koja splav u isto vreme čini i modernim i po malo romantičnim. Idealno mesto za provod na reci.

Splav Buongiorno Club je odličan izbor za sve bitne datume u vašem životu. Kada želite da izađete sa prijateljima ili da obradujete i iznenadite voljenu osobu splav Buongiorno Club je prava adresa. Mesto koje obožavaju poznate ličnosti i gde ćete u najboljem izdanju sresti sve viđenije ljude iz našeg grada.

U zavisnosti od afiniteta na splavu Buongiorno Club možete rezervisati sepere, visoko ili nisko sedenje i barski sto, za koje god mesto da se opredelite bićete direktni akteri najbolje zabave u gradu, na kojoj svi priželjkuju da budu. Muzički repertoar je veoma brižno odabran i ljudi različitih afiniteta ovde će pronaći svoje parče najbolje zabave. Provodi na ovom splavu lako će postati najvažnije i najlepše priče vašeg života, treba samo da se prepustite i uživate u svemu što se ovde nudi. Pop, folk, rock i RnB note obeležiće predstojeće leto. Pozitivna energija koja ovde vlada zavešće vas zauvek.

Naravno, splav Buongiorno Club bi izgubio na svojoj posebnosti da u ponudi nema fantastične poslastice čiji ukus i kvalitet je nadaleko poznat. Vrhunska usluga, profesionalno osoblje koje postupa sa gostima po ugledu na najviše standarde ugostiteljstva učiniće vaš boravak na ovom splavu prijatnim i nezaboravnim. Ne oklevajte mnogo, posetite splav Buongiorno Club i uživajte u sjajnom provodu, fantastičnoj usluzi i prepustite se slatkoj Buongiorno avanturi.

Ako želite kvalitetan i neponovljiv noćni život splav Buongiorno Club treba da postane vaša nezaobilazna destinacija.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Buongiorno Club
Average rating:  
 1 reviews
 by Marijana

Ludilo!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Buongiorno Club