• Zemunski kej bb (ispod hotela Jugoslavija)
    Beograd, Novi Beograd
  • 11:00h - 02:00h (vikendom do 06:00h)
  • House / RnB / Techno / Hip Hop / Pop / Reggae
  • 600 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Četvorka , na Zemunskom keju bb (ispod hotela Jugoslavija) biće vaše omiljeno mesto posle samo jedne posete. Zabava koja vas čeka na ovom autentičnom mestu je neponovljiva. Splav radi od 11:00h do 02:00h, a vikendom do 06:00h i može da ugosti 250 ljudi.

Neusiljeni šarm ovog beogradskog splava kao novo mesto za provod i divne momente, dopustiće vam da se u dnevnoj vrelini Beograda rashladite, muzički defrustrirate, odmorite i napunite baterije za večernji provod koji sledi. Splav Četvorka je mesto koje je stvoreno za druženje, uživanje uz najbolju muziku, igranje sonija, stoni fudbala, pikada i flipera.

Enterijer splava Četvorka je tako koncipiran da ne postoji loše mesto, gde god da se nalazili uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod na ovom splavu svakako čini vrhunskim.

Ono što je takođe bitno napomenuti, jeste da su na splavu Četvorka cene vrlo korektne i pristupačne, a osoblje uvek spremno da vas sa ljubaznošću usluži. Na splavu Četvorka možete iskusiti vrhunski provod, i ovo je pravo mesto za uživanje sa dragim osobama.

Provodi na ovom splavu lako će postati najvažnije i najlepše priče vašeg života, treba samo da se prepustite i uživate u svemu što se ovde nudi. House / RnB / Techno / Hip Hop / Pop / Reggae note obeležiće predstojeće leto. Pozitivna energija koja ovde vlada zavešće vas zauvek. Možete da očekujete  koncerte najvećih imena pop, rock i hip hop muzike iz nedelje u nedelju

Ako tražite mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja, ljubitelj ste prave clubbing atmosfere i želite da čujete najbolje domaće i DJ-eve i izvođače, onda je splav Četvorka svakako pravo mesto za vas. Odlična atmosfera izvući će ono najbolje iz svih vas i uz fenomenalnu muziku igraćete do poslednjeg atoma snage. Provodi na splavu Četvorka se pamte i prepričavaju.

Ne oklevajte mnogo, posetite splav Četvorka i uživajte u sjajnom provodu, fantastičnoj usluzi i prepustite se slatkoj avanturi. Ako želite kvalitetan i neponovljiv noćni život splav Četvorka treba da postane vaša nezaobilazna destinacija.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Četvorka
Average rating:  
 1 reviews
 by Milos

Super


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Četvorka