• Brodarska bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 00:00h - 04:00h
  • Disco / House / R'n'B
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Splav 94 je mesto koje će vas oduševiti na prvu posetu. On je idealan za urbanu, uspešnu, zanimljivu ekipu koja prepoznaje clubbing atmosferu sa kvalitetnim house zvukom i nalazi se na najpopularnijem beogradskoj adresi za letnji provod, na Savskom keju, između Železničnog mosta i Gazele u Brodarskoj bb. Splav Club 94 radi od 00:00h do 04:00h i ima mnogo toga kvalitretnog da vam ponudi.

splav 94 masa 2

Na oduševljenje svih istinskih clubbera na splavu Club 94 za dj pultom biće ekipa poznatih gradskih disk džokeja, a tokom sezone će biti mesta i za gostovanja popularnih stranih DJ-eva, što garanutuje najpozitivniju atmosferu i provode koji slobodno mogu parirati svetskim klubovima ovog pita. I enterijer splava Club 94 vrlo vešto i primamljivo koketira sa svetskim standardima. Francuski arhitekta Jean-Paul Bernardo postarao se ne samo da ovaj enterijer bude lep, funkcionalan, nezaboravan, nego da kada uđete na splav Club 94 zaista osetite da ste došli u neki poznat svetski klub i da se zabavljate rame uz rame sa najvećim facama.

Splav Club 94 već neko vreme ima vrlo dobar prepoznatljiv muzički program subotom pod nazivom Somebody Call the Doctor. Tada možete uživati u deep house, disco muzici i komercijalnom house. Novi dan za provod je petak i žurka po nazivom Pure Cream, gde možete đuskati do zore uz RnB i hip-hop zvuke. Menadžement splava planira uskoro da otvori i četvrtak za sve verne ljubitelje kvalitetne elektronske muzike.

splav 94 salvete

Za velikim šankom smešteni su beogradski koktel majstori, koji će vas zadiviti svojim umećem i već uzavrelu atmosferu začiniti raznobojnim i neobičnim koktelima. Dj pult i barski stolovi su u žiži kluba, a separei pružaju poseban komfor i pogled na celokupno dešavanje. Naravno, ovako svetski uređen enterijer podrazumeva da pored pomenutih mesta za sedenje i stajanje u zavisnosti od vaših afiniteta i želja za određeno veče, možete odabrati i visoko ili nisko sedenje.

splav 94 igracica

Kapacitet splava Club 94 je 500 ljudi, što vam govori da ćete pozitivne vibracije i dobar provod moći da podelite sa najboljom ekipom koja kao i vi gaji istu strast za najboljim provodom. Ljubazni domaćini vas redovno čekaju na ulazu splava, a nasmejane hostese u "94" elegantnim uniformama se trude da svako pronađe svoje mesto i započne fenomenalno veče, koje će mu biti inspiracija da svaki svoj izlazak poverite upravo splavu 94.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav Club 94

Mapa - Splav Club 94

instagram feed