• Brodarska bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 00:00h - 04:00h
  • Disco / House / R'n'B
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Splav Club 94 je pravi primer beogradskog noćnog života i njegove atraktivne ponude. Ovo je pravo mesto koje će vas oduševiti već tokom vaše prve posete. Ovaj klub je idealan izbor za urbanu, uspešnu, zanimljivu ekipu koja prepoznaje klabing atmosferu sa kvalitetnim house zvukom.

Club 94 rezervacije - online lako i brzo

Club 94 ima kapacitet od oko 500 mesta, a s obzirom na ogormnu popularnost sjajnog splava, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju Club 94 rezervacije, putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom sportskom baru.

Kada je u pitanju Club 94 Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Splav klub 94 Beograd

Zašto izaći na splav 94?

Poznati beogradski splav 94 je mesto najboljeg noćnog provoda i lude zabave koja traje do duboko u noć. Letnji meseci na splavu Club 94 nude sjajne noćne izlaske, uz vrhunsko uživanje na reci.

Za velikim šankom smešteni su i spremni da za vas pronađu baš ono što želite upravo vrhunski beogradski koktel majstori, koji će vas zadiviti svojim umećem i već uzavrelu atmosferu začiniti raznobojnim i neobičnim koktelima.

Ljubazni domaćini vas redovno čekaju na ulazu splava, a nasmejane hostese splava Club 94, onako kako samo Beograd noću i tipično noćni provod u prestonici nalaže, u njihovim elegantnim uniformama se trude da svako pronađe svoje mesto i započne fenomenalno veče, koje će mu biti inspiracija da svaki svoj izlazak poverite upravo splavu Club 94.

Club 94 Beograd - svetski klub za ljubitelje najboljeg provoda

Francuski arhitekta Jean-Paul Bernardo postarao se ne samo da ovaj enterijer bude lep, funkcionalan, nezaboravan, nego da kada uđete na splav Club 94 zaista osetite da ste došli u neki poznat svetski klub i da se zabavljate rame uz rame sa najvećim ljubiteljima kvalitetnog i vrhunskog provoda.

Club 94 Beograd na ovaj način garanutuje upravo onu najpozitivniju atmosferu zbog koje i izlazimo i priželjkujemo. To upravo i jesu provodi koji slobodno mogu parirati svetskim klubovima ovog tipa. Kapacitet splava je 500 ljudi, što vam govori da ćete pozitivne vibracije i dobar provod moći da podelite sa najboljom ekipom koja kao i vi gaji istu strast za najboljim provodom.

Splav klub 94 Beograd

Enterijer - splav 94 Beograd

Kada je u pitanju enterijer, splav 94 Beograd je mesto koje vrlo vešto i primamljivo koketira sa svetskim standardima u uređenju klubova i lokala i dizajnu. DJ pult i barski stolovi su u žiži kluba, a poseban komfor pronaći ćete ako rezervišete neki od brojnih separea odakle ćete imati pogled na celokupno dešavanje u klubu.

Naravno, ovako svetski uređen enterijer podrazumeva da pored pomenutih mesta za sedenje i stajanje u zavisnosti od vaših afiniteta i želja za određeno veče, možete odabrati i visoko ili nisko sedenje.

Splav klub 94 - mesto gde se okupljaju najbolji gradski DJ-evi

Na oduševljenje svih istinskih clubbing ljubitelja, na splavu Club 94 za DJ pultom se uvek nalazi proverena ekipa poznatih gradskih disk džokeja. Negujući provod u stilu top svetskih klubova, tokom sezone se obavezno ostavlja mesta i za gostovanja popularnih stranih DJ-eva.

Splav klub 94 već neko vreme ima vrlo dobar prepoznatljiv muzički program subotom pod nazivom Somebody Call the Doctor. Tokom ovog programa možete uživati u deep house, disco muzici i komercijalnoj house muzici. Vrhunski dan za provod je i petak i žurka po nazivom Pure Cream, na kojoj možete đuskati do zore uz RnB i hip-hop zvuke.

Devojka igra na Splavu 94 Beograd

Ko izlazi na splav Club 94?

Splav Club 94 okuplja urbanu gradsku ekipu koja voli taktove disko, house i RnB muzike. Club 94 je namenjen svima onima koji znaju da prepoznaju sjajan provod i u potpunosti se prepuste istom uživanju u jedinstvenoj letnjoj atmosferi. Naboj pozitivne energije i atmosfera koja se podgreva tokom čitave noći je najbolja pozivnica za sve one koji traže kvalitetan izlazak.

Club 94 adresa - epicentar dobrog provoda

Kada je u pitanju Club 94 adresa je Brodarska bb, a ovaj splav se nalazi na najpopularnijoj beogradskoj adresi za letnji provod. Smešten na Savskom keju, između Železničnog mosta i Gazele, Splav 94 nudi onaj provod zbog kojeg veliki broj mladih dolazi upravo u Beograd na odmor, zabavu ili produženi vikend.

Splav Club 94 parking

U okolini lokala Club 94, nalazi se veliki besplatni parking. On je dostupan svima posetiocima ovog i drugih splavova u okolini. Ipak, ukoliko dolazite kasnije ili planirate da veče provedete uz čašicu ili dve, postoji verovatnoća da ne ugrabite slobodno mesto za svoje vozilo, te je alternativni način dolaska najprihvatljivija opcija.

Club 94 radno vreme

Kada je u pitanju Club 94 radno vreme je od 00:00h do 04:00h i ima mnogo toga kvalitetnog da vam ponudi. Ono što nijedan klub ne može da zameni kada je klupski provod na Savi i Dunavu su nezaboravne zore iznad panorame Beograda i pogled na osvetljene mostove koji počinju svoj jutarnji užurbani život.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Club 94
Average rating:  
 1 reviews
 by Ivan

Bili smo ovde par puta i bilo nam je vrh 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Club 94