• Brodarska bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 00:00h - 04:00h
  • Disco / House / R'n'B
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Splav Club 94 – mesto urbanog provoda

Splav Club 94 je pravi primer beogradskog noćnog života i njegove atraktivne ponude. Ovo je pravo mesto koje će vas oduševiti već tokom vaše prve posete.
Club 94 je idealan za urbanu, uspešnu, zanimljivu ekipu koja prepoznaje clubbing atmosferu sa kvalitetnim house zvukom.

splav 94 masa 2

Gde je Splav Club 94?

Ovaj popularni splav se nalazi na najpopularnijoj beogradskoj adresi za letnji provod. Smešten na Savskom keju, između Železničnog mosta i Gazele u Brodarskoj bb, Splav Club 94 nudi onaj provod zbog kojeg veliki broj mladih dolazi upravo u Beograd na odmor, zabavu ili produženi vikend. Club 94 radi od 00:00h do 04:00h i ima mnogo toga kvalitretnog da vam ponudi.

Ono što nijedan klub ne može da zameni kada je klupski provod na Savi i Dunavu u pitanju su nezaboravne zore iznad panorame Beograda i pogled na osvetljene mostove koji počinju svoj jutarnji užurbani život.

splav 94 salvete

Muzika na Splavu Club 94

Na oduševljenje svih istinskih clubbing ljubitelja, na splavu Club 94 za DJ pultom se uvek nalazi proverena ekipa poznatih gradskih disk džokeja. Negujući provod u stilu top svetskih klubova, tokom sezone se obavezno ostavlja mesta i za gostovanja popularnih stranih DJ-eva.

Splav Club 94 već neko vreme ima vrlo dobar prepoznatljiv muzički program subotom pod nazivom Somebody Call the Doctor. Tokom ovog programa možete uživati u deep house, disco muzici i komercijalnoj house muzici.

Vrhunski dan za provod je i petak i žurka po nazivom Pure Cream, na kojoj možete đuskati do zore uz RnB i hip-hop zvuke.

Menadžement splava planira uskoro da otvori i četvrtak za sve verne ljubitelje kvalitetne elektronske muzike.

Splav Club 94 na ovaj način garanutuje upravo onu najpozitivniju atmosferu zbog koje i izlazimo i priželjkujemo. To upravo i jesu provodi koji slobodno mogu parirati svetskim klubovima ovog tipa.

splav 94 igracica

Enterijer Splava Club 94

I enterijer splava Club 94 vrlo vešto i primamljivo koketira sa svetskim standardima u uređenju klubova i lokala i dizajnu.

Francuski arhitekta Jean-Paul Bernardo postarao se ne samo da ovaj enterijer bude lep, funkcionalan, nezaboravan, nego da kada uđete na splav Club 94 zaista osetite da ste došli u neki poznat svetski klub i da se zabavljate rame uz rame sa najvećim ljubiteljima kvalitetnog i vrhunskog provoda.

Za velikim šankom smešteni su i spremni da za vas pronađu baš ono što želite upravo vrhunski beogradski koktel majstori, koji će vas zadiviti svojim umećem i već uzavrelu atmosferu začiniti raznobojnim i neobičnim koktelima. DJ pult i barski stolovi su u žiži kluba, a poseban komfor pronaći ćete ako rezervišete neki od brojnih separea odakle ćete imati pogled na celokupno dešavanje u klubu.

Naravno, ovako svetski uređen enterijer podrazumeva da pored pomenutih mesta za sedenje i stajanje u zavisnosti od vaših afiniteta i želja za određeno veče, možete odabrati i visoko ili nisko sedenje.

Kapacitet splava Club 94 je 500 ljudi, što vam govori da ćete pozitivne vibracije i dobar provod moći da podelite sa najboljom ekipom koja kao i vi gaji istu strast za najboljim provodom.

Ljubazni domaćini vas redovno čekaju na ulazu splava, a nasmejane hostese splava Club 94, onako kako samo Beograd noću i tipično noćni provod u prestonici nalaže,  u njihovim elegantnim uniformama se trude da svako pronađe svoje mesto i započne fenomenalno veče, koje će mu biti inspiracija da svaki svoj izlazak poverite upravo splavu Club 94.

Rezervacije su obavezne.

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Club 94