• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 12:00h - 04:00h
  • Rock / Latino / House
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Splav Divino Summer nalazi se na adresi Ušće bb, i predstavlja letnju varijantu popularnog prestoničkog kafea Divino, koji važi za izvrsno mesto za uživanje. Splav Divino Summer nalazi se tačno preko puta restorana Ušće, i za vaše opuštanje, trač partiju ili provod, otvoren je od 12 časova, pa sve do 4 sata iza ponoći. Ovaj romantični brod sa spektakularnim pogledom na Stari grad, okružen mirisnim cvećem, idealan je za izlazak sa dragom osobom, ili možda prvi dejt. Posebnu čar vašem boravku na splavu Divino Summer daje energija prelepe reke, koja čini da se u vrelim danima rashladite i potpuno prepustite uživanju. Splav Divino Summer ima veoma interesantan enterijer, po kojem se razlikuje od ostalih splavova u okolini.

Drvena paluba i cvetni aranžmani daju ovom prelepom splavu poseban šarm. Ono što će vam se nesumnjivo posebno dopasti jeste i to što će vas na ulazu uvek dočekati raspoloženo i uslužno osoblje, spremno da vaš izlazak učini savršenim. Kada je splav Divino Summer u pitanju, osmeh i prijatna atmosfera nikada ne izostaju. Preko dana uz chill out muziku, dobar espresso, hladnu limunadu možete uhvatiti zrake Sunca, a sa zalaskom, splav Divino Summer transformiše se u idealno mesto za druženje i provod, uz muziku kakve nema u Beogradu. Na repertoaru su  funky, rock, house i latino zvuci. Ovo, u kombinaciji sa hladnim pivom, sangrijom ili dobrim koktelom, predstavlja idealan izbor. Određenim danima na splavu Divino Summer možete se zagrejati i uz ritmove salse.

Na pitanje šta je Divino Summer, odgovor je jasan. Divino Summer je sve sto vam treba kada želite da pobegnete iz grada, urbanosti prestonice i brzog života. Takođe je važno napomenuti da je ovo sjajno mesto na reci pet friendly, tako da, ukoliko imate kućnog ljubimca, on će bez problema dobiti činiju sa vodom i uslugu kakvu zaslužuje. Takođe, kako ne biste morali da brinete ni o čemu, na prilazu kod broda, nalaze se dva velika parkinga, i stepenice koje vode direktno do splava. Za strance, tu je osoblje sa odličnim poznavanjem engleskog i italijanskog.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Divino Summer
Average rating:  
 1 reviews
 by Marija

Omiljeno letnje mesto i odlicna vinska karta!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Divino Summer