• Brodarska bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 13:00h - 05:00h (ponedeljkom i utorkom do 00:00h)
  • Funk / Hip Hop / Rock / Electro / Dub Step
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Divljina se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska bb, između Starog železničnog mosta i mosta Gazela.

Neusiljeni šarm ovog beogradskog splava kao novo mesto za provod i divne momente, dopustiće vam da se u dnevnoj vrelini Beograda rashladite, muzički defrustrirate, odmorite i napunite baterije za večernji provod koji sledi.

Splav Divljina radi svaki dan od 13h pa sve do ranih jutarnjih sati, a ponedeljkom i utorkom do ponoći. Vrsta muzike koja dominira na splavu Divljina je funk, hip hop, rock, electro, dub step  i sve ono što budi u ljudima pozitivnu energiju.

Ovde vas očekuje najbolji provod u gradu, a ono što je bitno napomenuti jeste, da je splav Divljina dovoljno veliki da primi sve goste, a kapacitet je oko 400 ljudi.

Enterijer splava Divljina je kreiran tako da bi vam pružio maksimalnu udobnost i komfor. Udobne garniture sa drvenom elementima, topli tonovi u kombinaciji sa biljkama i cvećem koji dominiraju, predstavljaju pravi recept za opuštanje.

Menadžment splava je sve osmislio do detalja i za ekipu koja voli provode za pamćenje priredio vrhunsko uživanje koje će biti propraćeno prvoklasnim ozvučenjem i high class osvetljenjem. Splav Divljina nudi jedno posebno iskustvo propraćeno najpozitivnijom energijom i vibracijama koje će vas uvek vraćati na ovo mesto na kom ćete doživite mnogo nezaboravnih žurki.

Ono što je takođe bitno napomenuti, jeste da su na splavu Divljina cene vrlo korektne i pristupačne, a osoblje uvek spremno da vas sa ljubaznošću usluži. Na splavu Divljina možete iskusiti vrhunski provod, i ovo je pravo mesto za uživanje sa dragim osobama.

Ne oklevajte mnogo, posetite splav Divljina i uživajte u sjajnom provodu, fantastičnoj usluzi i prepustite se slatkoj avanturi. Ako želite kvalitetan i neponovljiv noćni život splav Divljina treba da postane vaša nezaobilazna destinacija.

A ko jednom uđe u ovu divljinu, uvek joj se vraća!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Divljina
Average rating:  
 1 reviews
 by marica savic

bio je dobar provod


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Divljina