• Brodarska bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00h - 04:00h
  • Pop / Rock / Disco / House / Jazz
  • 180 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Dobrila Marina je jedinstveni open air party splav, a lociran je na levoj obali Save, u Brodarskoj bb, odmah do mosta Gazela.

Neusiljeni šarm ovog beogradskog splava kao novo mesto za provod i divne momente, dopustiće vam da se u dnevnoj vrelini Beograda rashladite, muzički defrustrirate, odmorite i napunite baterije za večernji provod koji sledi.

Najkvalitetniji izvođači sa dj scene i bendovi već godinama ispisuju urbanu party istoriju na splavu Dobrila Marina.
Budite deo najopuštenije zabave u Beogradu i posetite splav Dobrila Marinu.

Splav Dobrila Marina nudi vrhunski izbor koktela, kvalitetnih vatrenih voda, kao i dugačku listu odličnih vina koja će vas održati u ravnoteži sa energijom programa i pozitivnim ljudima koje splav Dobrila Marina privlači.

Splav Dobrila Marina radi svaki dan od 10h pa sve do ranih jutarnjih sati, do 4h nakon ponoći.
Vrsta muzike koja dominira na splavu Dobrila Marina je pop i rock, domaći i strani. Mtv hitovi, Vh1 hitovi, zatim jazz, fuk, house, groove i sve ono što budi u ljudima pozitivnu energiju.

Kapacitet splava Dobrila Marina je oko 180 osoba. Ovaj splav će održati standarde najboljeg provoda u Beogradu, sa uvek maksimalno zagrejanom atmosferom, i prijatnim ambijentom uređenim na vrlo moderan i sofisticiran način. Raspoloženje koje vlada na splavu Dobrila Marina je uvek neponovljivo, a energija izuzetno pozitivna.

Ono što je takođe bitno napomenuti, jeste da su na splavu Dobrila Marina cene vrlo korektne i pristupačne, a osoblje uvek spremno da vas sa ljubaznošću usluži. Na splavu Dobrila Marina možete iskusiti vrhunski provod, i ovo je pravo mesto za uživanje sa dragim osobama.

Splav Dobrila Marina definitivno će biti vaša omiljena lokacija za provod ovoga leta, a predstavljaće letnju verziju popularnog prestoničkog kluba Dobrila, poznatog po najboljoj atmosferi u gradu.

Ukoliko ste voleli vrele noći u Dobrili, splav Dobrila Marina će vas garantovano oduševiti. Atraktivna lokacija, još atraktivnije devojke, neponovljive noći, veliki izbor alkoholnih pića po veoma korektnim cenama, kokteli... sve ono na šta ste navikli kada je Dobrila u pitanju, iskusićete i na splavu Dobrila Marina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Dobrila Marina
Average rating:  
 2 reviews
 by Raka

Splav se premestio na Dunav, direktno iza palate Srbija

 by Srdjan

pozdrav za konobaricu Teu


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Dobrila Marina