• Ušće 2b
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Fratelli predstavlja idealno mesto za odmor od brzog prestoničkog života i nudi pravo uživanje na vodi. Nalazi se na adresi Ušće 2b, na mestu nekadašnje Fensi kafane, koja je u potpunosti preuređena u klupskom fazonu. Tokom dana ovde možete popiti kafu ili uživati u nekom od ukusnih jela koje Vam pripremaju, dok noću lokal menja svoju namenu i postaje mesto prave zabave. Posebnu čar Vašem boravku na ovom splavu daje energija prelepe reke, koja čini da se u vrelim danima rashladite i potpuno prepustite uživanju.

Enterijer splava Fratelli je potpuno podređen Vašem maksimalnom uživanju i zaista je neodoljiv kada je spektakularan izlazak u pitanju. Splav je osmišljen tako da u njemu nema lošeg mesta i ništa Vam ne može promaći, bilo da ste na nekom barskom stolu, visokom sedenju ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbivanja, dok su sistemi rasvete i ozvučenja vrhunskog kvaliteta. Sve ovo ćete lako i brzo zavoleti, jer se menadžment lokala potrudio da za Vas osmisli mesto u kom će vam provod biti najbolji i neponovljiv. Oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu vlasnici su napravili jedan neodoljiv koncept, koji će uskoro postati mesto broj jedan u gradu.

Tu su i brižno odabran repertoar, sjajna muzika, besprekorna usluga i cene koje će postati Vaš najbolji prijatelj. Na splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca, dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.

Beograd je ovim splavom postao bogatiji za još jedno mesto za odmor i zabavu, na oduševljenje svih istinskih ljubitelja pravog klupskog provoda. Ne čekajte više ni sekund, već obezbedite sebi jedinstveni provod za pamćenje.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Fratelli
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Fratelli