• Ušće 2b
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Splav Fratelli predstavlja idealno mesto za odmor od brzog prestoničkog života i nudi pravo uživanje na vodi. Nalazi se na adresi Ušće 2b, na mestu nekadašnje Fensi kafane, koja je u potpunosti preuređena u klupskom fazonu. Tokom dana ovde možete popiti kafu ili uživati u nekom od ukusnih jela koje Vam pripremaju, dok noću lokal menja svoju namenu i postaje mesto prave zabave. Posebnu čar Vašem boravku na ovom splavu daje energija prelepe reke, koja čini da se u vrelim danima rashladite i potpuno prepustite uživanju.

Enterijer splava Fratelli je potpuno podređen Vašem maksimalnom uživanju i zaista je neodoljiv kada je spektakularan izlazak u pitanju. Splav je osmišljen tako da u njemu nema lošeg mesta i ništa Vam ne može promaći, bilo da ste na nekom barskom stolu, visokom sedenju ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbivanja, dok su sistemi rasvete i ozvučenja vrhunskog kvaliteta. Sve ovo ćete lako i brzo zavoleti, jer se menadžment lokala potrudio da za Vas osmisli mesto u kom će vam provod biti najbolji i neponovljiv. Oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu vlasnici su napravili jedan neodoljiv koncept, koji će uskoro postati mesto broj jedan u gradu.

Tu su i brižno odabran repertoar, sjajna muzika, besprekorna usluga i cene koje će postati Vaš najbolji prijatelj. Na splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca, dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.

Beograd je ovim splavom postao bogatiji za još jedno mesto za odmor i zabavu, na oduševljenje svih istinskih ljubitelja pravog klupskog provoda. Ne čekajte više ni sekund, već obezbedite sebi jedinstveni provod za pamćenje.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Fratelli