• Brodarska bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:30h - 05:00h
  • Dance / House / R'n'B
  • 800 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Splav Freestyler je otvoren pre više od jedne decenije na Savskom keju u ulici Brodarska. Vrlo brzo nakon otvaranja zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije koja je vladala na splavu splav zauzima jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.

 

Ta ista pozitivna energija od pre više od deset godina i dan danas vlada splavom. Veliki šank na sredini splava je glavno mesto dešavanja. Svojom maštom, načinom i umećem pravljenja i ispijanja koktela, barmeni atmosferu na splavu dovode do tačke ključanja.

Splav Freestyler se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska, između Starog železničnog mosta i mosta Gazela.

 

Splav Freestyler je u okviru celokupne ponude Beograda postao sinonim za prepoznatljive letnje House, Disco, HipHop, R'n'B žurke i zabaviće sve koji požele da se pridruže. Po broju posetilaca splav Freestyler je najfrekventniji splav u Beogradu tokom vrelih letnjih meseci.

Enterijer Splava Freestyler je tako organizovan i konciran da zadovoljava svačije ukuse. Organizovan je po prstenovima, pri čemu je spoljašnji prsten splava popunjen velikim brojem separea za veća društva koja žele da se izdvoje. Nešto bliže centru se nalaze visoka sedenja i barski stolovi, dok je u samom centru veliki centralni šank gde možete uživati u klasičnom lounge iskustvu ako to želite.

 

Sve one koji posete splav Freestyler, pored odlične muzike koju puštaju proslavljeni DJ-evi, zabaljaće atraktivne go go plesačice na mostiću koji se proteže preko celog splava.

Na splavu Freestyler se mogu sresti različite generacije gostiju, a karakterističan je i po tome da je jako popularan među strancima, pa se engleski jezik odomaćio na ovom splavu. Važi za jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu i na njemu se uvek traži mesto više. Splav se otvara u ponoć, a zbog velikih gužvi na ulazu preporučljivo je doći i nešto pre ponoći, jer se popularni Free jako brzo puni.

198_5210007146470481619_o

 

Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav Freestyler

Mapa - Splav Freestyler

instagram feed