• Ušće 1a
    Beograd, Novi Beograd
  • 00:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Jimmy's je najnoviji splav koji je otvoren u Beogradu. Ovaj splav je još jedno od osveženja beogradske scene.

Splav Jimmy's predstavlja letnju izvedbu jednog od najpopularnijih klubova u Beogradu, kluba Hill.  Splav Jimmy's se nalazi na Ušću, novom lokalitetu za noćni provod u prestonici zabave, a ekipa kluba Hill, potrudila se da u svakoj letnjoj sezoni nastavi da opravdava vaša očekivanja i za vas priprema veoma zanimljiv program. Splav Jimmy’s na Dunavskom keju vam garantuje najbolji provod u gradu!

Splav Jimmy's ima dva nivoa. Donji nivo splava Jimmy's je opremljen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem, a rezervisan je za klubsku varijantu i radi pet dana u nedelji, utorkom, sredom, četvrtkom, petkom i subotom. Četvrtak je rezervisan za velika gostovanja poznatih pevača. Dok je gornji nivo splava varijanta velikog kafea na vodi koji radi svakog dana gde ćete moći da se odmorite uz kafu ili da dođete na ručak. Iz svega priloženog može se reći da su program i ponuda splava Jimmy's raznovrstni, i da kao takvi zadovoljavaju svačiji ukus.

Enterijer splava Jimmy's je svakako jedan od najlepših i najmodernijih među splavovima u Beogradu. Enterijer je tako koncipiran da loše mesto praktično i ne postoji, već gde god da se nalazili uvek ste u centru dešavanja.

Prelep ambijent splava Jimmy's, prijatno i veoma profesionalno osoblje, kvalitetan muzički program i sjajna atmosfera su dobar razlog zasto baš ovaj splav treba posetiti.

Ekipa splava Jimmy's dovodi u goste najveća imena domaće muzičke scene. Pomenućemo samo neka imena poput pevača Aca Lukas, Aco Pejović, Adil Maksutović, Alegro bend, Miligram, Šako Polumenta, Lexington bend... a priznaćete da su to veoma zavidna gostovanja i biće ih još mnogo!

Splav Jimmy's okuplja najkvalitetnije gradske ekipe. Poznat je kao mesto gde se okupljaju poznate ličnosti, sportisti i najlepše devojke. Prosek godina na ovom mestu je 21+.

Ispred splava Jimmy's nalazi se besplatan parking velikog kapaciteta, što je u beogradskim uslovima zaista prednost ovog mesta.

Rezervišite vaše mesto na splavu Jimmy's što pre i pratite naš portal kako biste bili obavešteni na vreme o programu ovog splava.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Jimmy's
Average rating:  
 1 reviews
 by Miki

odlicno mesto!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Jimmy’s