• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Na mestu gde se sreću Dunav i Sava, Beograd dobija svoje novo mesto za noćni provo- Splav kafana Ušće! Splav kafana Ušće nalazi se na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, adresa je Ušće bb i radno vreme je od 23 časa do 4.

Svi znamo da toplo vreme nije ono pravo ako nije na reci, a splav kafana Ušće je jedan potpuno novi koncept kafanskog provoda koji još niste doživeli.

Splav kafana Ušće rezervacije - online brzo i lako

Za maksimalno, boemsko uživanje na splavu Ušće rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u nesvakidašnjem ambijentu Ušće splava rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana rado posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti splava skoro uvek popunjeni.

Opis splava Ušće koji će vas oduševiti

Očekuje Vas ljubazno i profesionalno osoblje, sa dugogodišnjim iskustvom, koje će se uvek truditi da Vam veče učini što prijatnijim. Što se tiče muzike sviraju se provereni, ali i aktuelni kafanski hitovi.

Splav kafana Ušće je mesto gde Vas očekuje bogata ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića, omiljenih rakija i vina, po standardnim cenama za kafanu. Svaki Vaš boravak na ovom fenomenalnom mestu biće nezaboravno iskustvo.

Ovde dolaze samo najlepše i najatraktivnije devojke i najzgodniji momci, pa ukoliko želite da provedete vreme u takvom društvu obavezno se pridružite najveselijoj ekipi u gradu i uživajte u čarima noćnog provoda koji Ušće pruža.

Enterijer kafana splava Ušće - kafanski duh na vodi

Ambijent ovog splava je prostran, prijatan i savršeno uređen. U unutrašnjosti Ušće splava dominiraju drveni materijali i tamniji tonovi, dok su stolovi prekriveni kariranim stolnjacima što posebno doprinosi stvaranju pravog kafanskog i boemskom ambijenta.

Ozvučenje i osvetljenje su takođe odlični, pa nema sumnje da je dobar provod zagarantovan. U kafana splavu Ušće ima sasvim dovoljno prostora za igranje, iako su stalno kapaciteti popunjeni, što dovoljno govori o tome kakav je ovde provod.

Muzika koja se sluša na popularnom splavu

Ako se pitate zbog čega su najbolje žurke sinonim za splav Ušće - odgovor je veoma jednostavan. Zbog toga što se najbolja muzika sluša baš ovde! Najveći hitovi domaće pop i narodne muzike, koju izvode najbolji gradski bendovi i neki od najpopularnijih klupskih izvođača današnjice u Beogradu.

Splav Ušće Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Zahvaljujući privlačnoj lokaciji i atrkativnoj ponudi splav Ušće je veoma brzo postao jedno od omiljenih mesta za izlazak Beograđana, ali i gostiju sa strane. Ušće bb je adresa na kojoj se nalazi ovaj popularni splav, pa svakako nemojte propustiti priliku da svratite i provedete se kao nikada do tada.

Parking kod splava Ušće

Ono što je posebna pogodnost za sve koji dolaze svojim automobilom na ovaj splav jeste ta što postoji privatan parking, koji je na raspolaganju svim dragim gostima. Možete se opustiti i uživati u vrhunskom provodu, koji ume da potraje do zore.

Ušće radno vreme

Radno vreme splava Ušće je svakog dana od 23:00h do 04:00h. Sasvim dovoljno vremena da uz vrhunsku muziku, u sjajnoj atmosferi i ambijentu koji očarava uživate do ranog jutra sa svojom ekipom.

Proverite zbog čega Beograd noću Ušće splav svrstava među najbolje beogradske splavove i kafane na vodi, stoga obavezno napravite svoju rezervaciju i uživajte u najboljem provodu do jutarnjih časova.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Kafana Ušće
Average rating:  
 1 reviews
 by miki

super provod


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Kafana Ušće