• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:30h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Program splava

PONEDELJAK 27. Maj
Boemsko Veče; Zoran Kiza Matić i Milena Sandić

UTORAK 28. Maj
Tribal

ČETVRTAK 30. Maj
Žile Hram i Kristina Radosavljević

PETAK 31. Maj
Marko Žujović i Milica Ristić

SUBOTA 01. Jun
Jovan Jovanović i Kristina Radosavljević

NEDELJA 02. Jun
Nemanja Staletović i Aleksandra Marjanović

Na jednom od najlepših mesta u Beogradu, na samom ušću gde Sava ljubi Dunav nalazi se splav kafana Uzbuna. Godinama unazad jedan od popularnijih splavova u Beogradu, splav kafana Uzbuna drži svoja vrata otvorena i svojom dobrom energijom privlači ljubitelje pravog kafanskog provoda. Pored dobrog noćnog života, rečna kafana Uzbuna pruža neverovatan pogled na Kalemegdan noću.

Kafana Uzbuna rezervacije - online brzo i lako

Za maksimalno uživanje u kafani Uzbuna rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u nesvakidašnjem ambijentu Uzbuna kafane rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana rado posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti kafane uvek popunjeni.

Opis kafane koja mami ljubitelje pravog kafanskog provoda

Uzbuna kafana je jedinstveno mesto u gradu za sve one koji žele da se podsete pravog kafanskog duha i boemske atmosfere. Već po samom nazivu kafane jasno je zaključiti da je u ovoj kafani samo najbolji provod, pozitivna energija, a ljudi nasmejani i spremni na dobre žurke do jutra.

Nema sumnje zbog čega Beograd noću Uzbuna kafanu svrstava među beogradske kafane koje treba obavezno posetiti ukoliko želite da se provedete u prijatnom, komfornom ambijentu i uz zvuke najbolje domaće muzike.

Uzbuna kafana - enterijer koji će vas očarati

Sa pravim kafanskim enterijerom, kariranim stolnjacima, drvenim zidovima i niskim i visokim sedenjem pruža potpuni doživljaj. Splav kafana Uzbuna poseban je po tome što je zatvoren u potpunosti, sa grejanjem i izolacijom. Toplo i ušuškano mesto, koje odiše pravim kafanskim duhom, idealno za sve ljubitelje pravog provoda.

Muzika koja se sluša u Uzbuni

Kada je u pitanju Uzbuna kafana gosti koji dolaze su uvek nasmejani i pozitivni, a provod lud i nezaboravan. Muzički program splava je baziran na najtraženije izvođače što je dodatni razlog zašto bi vaš izbor trebao da bude splav kafana Uzbuna. Najbolja domaća pop i narodna muzika koju izvode najaktuelniji izvođači dovoljan su razlog da se uvek opredelite baš za ovo mesto.

Kafana Uzbuna Beograd - lokacija na kojoj na kojoj se nalazi

Uzbuna je smeštena na najpopularnijem mestu za noćni provod Beograđana. Na samom ušću Save u Dunav, kafana Uzbuna adresa je Ušće bb, na novobeogradskoj strani. Svako ko zna šta je dobar provod, zna gde treba da dođe - Uzbuna čeka na vas!

Parking kod Uzbuna kafane

Za one koji dolaze automobilom kafana splav Uzbuna ima svoj parking tako da vam je automobil bezbedan i nećete morati da se mučite da nađete parking mesto, što vrlo često zna da bude problem u Beogradu.

Kafana Uzbuna radno vreme

Radno vreme Uzbune je od 22:30 do 4 sata posle ponoći. Svi koji žele ludi provod do ranih jutarnjih časova dolaze u splav kafanu Uzbuna gde su uvek najbolje žurke, a kapacitet kafane od čak 500 mesto, garantuje pravu erupciju pozitivne energije i atmosferu koja je uvek na vrhuncu.

Ako ste željni prave kafanske žurke posetite splav Uzbuna, jer ovo je definitivno jedna od kafana u koju ako jednom dođete, uvek ćete se vraćati! Mi vam savetujemo da se prepustite uživanju i iskusite potpuno novu dimenziju noćnog provoda! Dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Kafana Uzbuna