• Ušće bb
  Beograd, Novi Beograd
 • 22:30h - 04:00h
 • Pop / Folk
 • 500 Ljudi

Program splava

PETAK 18. Jun
Marko Žujović i Milica Ristić od 21h

SUBOTA 19. Jun
Nikola Sretenović i Natalija Joksimović od 21h

NEDELJA 20. Jun
Miša Laguna od 21h

ČETVRTAK 24. Jun
Žile Hram i Kristina Radosavljević od 21h

Enterijer

Splav kafana Uzbuna se nalazi na jednom od najlepših mesta u Beogradu, na samom ušću gde Sava ljubi Dunav. Godinama unazad jedan od popularnijih splavova u Beogradu, splav kafana Uzbuna drži svoja vrata otvorena i svojom dobrom energijom privlači ljubitelje pravog kafanskog provoda. Pored dobrog noćnog života, rečna kafana Uzbuna pruža neverovatan pogled na Kalemegdan noću.

Kafana Uzbuna rezervacije - online brzo i lako

Za maksimalno uživanje u kafani Uzbuna rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. 

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije. 

Kada je u pitanju kafana Uzbuna Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Splav kafana Uzbuna Beograd žurka

Ukoliko želite da vam veče protekne u nesvakidašnjem ambijentu Uzbuna kafane rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana rado posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti kafane uvek popunjeni.

Opis kafane koja mami ljubitelje pravog kafanskog provoda

Uzbuna kafana je jedinstveno mesto u gradu za sve one koji žele da se podsete pravog kafanskog duha i boemske atmosfere. Već po samom nazivu kafane jasno je zaključiti da je u ovoj kafani samo najbolji provod, pozitivna energija, a ljudi nasmejani i spremni na dobre žurke do jutra.

Splav kafana Uzbuna Beograd žurka

Nema sumnje zbog čega Beograd noću Uzbuna kafanu svrstava među beogradske kafane koje treba obavezno posetiti ukoliko želite da se provedete u prijatnom, komfornom ambijentu i uz zvuke najbolje domaće muzike.

Uzbuna kafana - enterijer koji će vas očarati

Sa pravim kafanskim enterijerom, kariranim stolnjacima, drvenim zidovima i niskim i visokim stolovima pruža potpuni doživljaj. Splav kafana Uzbuna poseban je po tome što je zatvoren u potpunosti, sa grejanjem i izolacijom. Toplo i ušuškano mesto, koje odiše pravim kafanskim duhom, idealno za sve ljubitelje pravog provoda. Kafana Uzbuna od mesta poseduje barske stolove, kafanske stolove različitih veličina, kao i separee.

Muzika koja se sluša u Uzbuni

Kada je u pitanju Uzbuna kafana gosti koji dolaze su uvek nasmejani i pozitivni, a provod lud i nezaboravan. Muzički program splava je baziran na najtraženije izvođače što je dodatni razlog zašto bi vaš izbor trebao da bude splav kafana Uzbuna. Najbolja domaća pop i narodna muzika koju izvode najaktuelniji izvođači dovoljan su razlog da se uvek opredelite baš za ovo mesto.

Kafana Uzbuna Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Uzbuna je smeštena na najpopularnijem mestu za noćni provod Beograđana. Na samom ušću Save u Dunav, kafana Uzbuna adresa je Ušće bb, na novobeogradskoj strani. Svako ko zna šta je dobar provod, zna gde treba da dođe - Uzbuna čeka na vas!

Splav kafana Uzbuna Beograd žurka

Parking kod Uzbuna kafane

Za one koji dolaze automobilom kafana splav Uzbuna ima svoj parking tako da vam je automobil bezbedan i nećete morati da se mučite da nađete parking mesto, što vrlo često zna da bude problem u Beogradu.

Kafana Uzbuna radno vreme

Radno vreme Uzbune je od 22:30 do 4 sata posle ponoći. Svi koji žele ludi provod do ranih jutarnjih časova dolaze u splav kafanu Uzbuna gde su uvek najbolje žurke, a kapacitet kafane od čak 500 mesto, garantuje pravu erupciju pozitivne energije i atmosferu koja je uvek na vrhuncu.

Stanija Dobrojević splav kafana Uzbuna Beograd

Ako ste željni prave kafanske žurke posetite splav Uzbuna, jer ovo je definitivno jedna od kafana u koju ako jednom dođete, uvek ćete se vraćati! Mi vam savetujemo da se prepustite uživanju i iskusite potpuno novu dimenziju noćnog provoda! Dobrodošli!

Kafana Uzbuna cenovnik

Uzbuna cenovnik je tako formiran da bude pristupačan svima. Splav Uzbuna je definitivno jedno od najjeftinijih mestu u gradu kada su u pitanju izlasci Beograd. Detaljne cene možete pogledati na spisku ispod:

 • flaša žestokog pića regular - 6.670 RSD
 • flaša žestokog pića premium od 13.110 RSD pa naviše
 • šampanjac od 13.500 RSD pa naviše
 • flaša vina od 1.150 RSD do 5.700 RSD
 • kokteli od 390 RSD do 690 RSD
 • žestoko piće na čašu od 290 RSD pa naviše
 • pivo od 240 RSD do 490 RSD
 • vino u malim flašicama - 390 RSD
 • rakije - 150 RSD
 • energetsko piće - 390 RSD
 • sokovi - 240 RSD
 • voda - 190 RSD

Splav Uzbuna - uslovi za rezervacije

Kada je reč o splavu kafana Uzbuna rezervacije mesta su bez uslova ili su blago uslovljene. Što je još jedna lepa prednost koju Uzbuna kafana nudi svima onima koji žele da je posete.

Uslov za barski sto - ne postoji
Uslov za kafanski sto - petkom i subotm jedna regular flaša stranog žestokog pića po izboru, ostalim danima bez uslova (ponekad je moguće i vikendom dobiti neki kafanski sto koji je dalje od bine bez uslova)
Uslov za separe - vikendom uvek jedna regular flaša stranog žestokog pića po izboru, ostalim danima za veća društva može i bez uslova

Iz svega ovog što smo naveli nema sumnje da je Uzbuna splav na kome ćete se dobro provesti za male pare.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Kafana Uzbuna