• Brodarska 1a
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom Keju, u ulici Brodarska 1a, smešten je splav Na Vodi Teatro. Nekada Na Vodi Kafana, a danas Na Vodi Teatro predstavlja osveženje beogradskog noćnog života u letnjim mesecima i pretenduje da postane jedno od najpopularnijih mesta za provod.

Potpuno renoviran splav, svojim enterijerom, profesionalnim ozvučenjem i rasvetom, bogatom kartom pića, kvalitetnom uslugom i istančanim muzičkim programom oduševiće sve istinske ljubitelje dobre zabave!  Za uzbudljive provode i vaše maksimalno uživanje u letnjim noćima pobrinuće se najzvučnija imena domaće muzičke scene, a performans kakav vam spremaju ove sezone nadmašiće sva vaša očekivanja!

Na ovom sjajnom mestu, pored izvanrednog programa, uživaćete i u najraznovrsnijim i najkvalitetnijim pićima, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca, dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim. Takođe, splav nudi i Private Room, namenjen svim gostima koji žele da imaju određenu dozu privatnosti tokom noćnog provoda. Private Room poseduje sopstveni ulaz, sopstvenog barmena i odvojeni toalet. Pored toga, na raspolaganju vam je i klima uređaj i još mnogo toga, što će maksimalno upotpuniti vaš boravak na ovom sjajnom mestu.

Splav može da ugosti 500 ljudi, pa za svoje mesto, uz adekvatnu rezervaciju ne morate da brinete. Žurke počinju od 22h i traju sve do 5 sati iza ponoći, što je, priznaćete, i više nego dovoljno da vam izlazak ostane dugo u sećanju! Splav Na Vodi Teatro odiše odličnom atmosferom i namenjen je svima koji su željni vrhunskog provoda uz najpoznatije domaće pevače! Menadžment splava će se potruditi da vam stalno priređuje nešto novo i zanimljivo, tako da će svaki vaš izlazak na ovo sjajno mesto biti nova i neponovljiva avantura. Dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav Na Vodi Teatro

Mapa - Splav Na Vodi Teatro

instagram feed