• Brodarska bb
    Beograd, Novi Beograd
  • Disco / House / Pop / Rock
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Ringišpil se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska bb, između Starog železničnog mosta i mosta Gazela. Splav Ringišpil je jedan od novijih splavova u Beogradu koji je za kratko vreme stekao veliku popularnost na mainstream underground sceni.

Vlasnici splava Ringišpil su želeli da otvaranjem novog splava vrate duh starog dobrog klabinga na vodi, i u tome su uspeli. Enterijer splava Ringišpil je tako koncipiran da ne postoji loše mesto, gde god da se nalazili uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod na ovom splavu svakako čini vrhunskim.

Splav Ringišpil, intrigantnog naziva, izgleda nalik Nojevoj barci, sa super enterijerom koji na savršen način upotponjuje priču najkvalitetnijeg klupskog provoda koji je na splavu Ringišpil imperativ. Čekaju vas nastupi kvalitetnih beogradskih DJ-eva, uz koje ćete sa vašom ekipom uživati uz vruće DJ setove i hladna pića. Ovo su žurke koje nose najpozitivniju energiju i bez kojih vrlo brzo nećete moći da zamislite svoj noćni život. Osoblje splava je fantastično, šarmantno, profesionalno i uvek spremno da vam izađe u susret, a cene će biti najbolji prijatelj vaših nezaboravnih noći koje ćete sigurno poveriti splavu Ringišpil.

Ako tražite mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja, ljubitelj ste prave clubbing atmosfere i želite da čujete najbolje domaće i DJ-eve, onda je splav Ringišpil svakako pravo mesto za vas. Odlična atmosfera izvući će ono najbolje iz svih vas i uz fenomenalnu muziku igraćete do poslednjeg atoma snage. Provodi na splavu Ringišpil se pamte i prepričavaju.

Gosti koji jednom dođu obavezno se ponovo vrate. Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking. Budite spremni na novu clubbing turu, na novu noćnu avanturu jer vas čeka vožnja ringišpilom koju nikada nećete zaboraviti.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Ringišpil
Average rating:  
 1 reviews
 by Stefan Jankovicc

Odlican dj uvek bude.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Ringišpil