• Brodarska bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 00:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Splav River predstavlja letnju izvedbu kluba Cinema i svakako je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih splavova u Beogradu. Splav River se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska, između Starog železničnog mosta i mosta Gazela.

Na splavu River su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/folk domaće muzičke scene, a samo neka od njih su: Mira Škorić, Seka Aleksić, Dara Bubamara, Željko Vasić, Šako Polumenta, kao i mnogi drugi. Splav River radi pet dana u nedelji, ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom, kada svojim posetiocima pruža provod na svetskom nivou. Program je šarenolik, počevši od zabavnjačkog pa preko narodnjačkog stila, pa sve do zvukova R'n'B muzike, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.

splav river masa

Enterijer splava River je tako koncipiran da su sva mesta međusobno povezana, što provodu na ovom splavu daje poseban šmek i dozu originalnosti. Ambijent je potpuno podređen vašem maksimalnom uživanju, i zaista je neodoljiv kada je spektakularan izlazak u pitanju. Splav River je osmišljen tako da u njemu nema lošeg mesta, i ništa vam ne može promaći.

splav river jelena karleusa

Bilo da ste na nekom barskom stolu, visokom sedenju, ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod čini nezaboravnim gde god da se nalazili na splavu. Sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta. Na splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca, dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.

splav river ekipa

S obzirom na veliku popularnost i veliku posećenost koju ovaj splav uživa, rezervisanje željenog mesta je poželjno dan ili dva ranije. Pogotovo sredom i petkom koji su zaštitni znaci splava River. Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking, koji je dostupan svim posetiocima ovog izvanrednog mesta. Ne čekajte više ni sekund, već obezbedite sebi jedinstveni provod za pamćenje.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav River

Mapa - Splav River

instagram feed