• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 00:00h - 05:00h
  • House
  • 450 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Sound je otvoren pre vise od petnaest godina i predstavlja pionira među splavovima sličnog tipa, kao i među splavovima uopšte. Vrlo brzo nakon otvaranja splav Sound postaje omiljeno mesto urbanih beogradskih klabera koji su znali da procene i vide kvalitet koji splav Sound plasira, sada već dugi niz godina. Splav Sound se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Ušću, u blizini Muzeja Savremene Umetnosti.

Nedavno je splav Sound doživeo velike estetske promene i sigurno spade u sam vrh ponude noćnog života Beograda. Enterijer je potpuno podređen vašem maksimalnom uživanju, i nema sumnje da će izazvati isključivo simpatije.

Na splavu Sound se pušta fantastična elektronska muzika, uglavnom non commercial house i dance, koja svaku žurku čini jedinstvenom i drugačije boljom. Ako tražite mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja, ljubitelj ste vrhunskih koktela, prave clubbing atmosfere i želite da čujete najbolje domaće i strane DJ-eve, onda je splav Sound pravo mesto za vas. Sa takvim programom splav Sound je jedan od retkih splavova u Beogradu koji prezentuje pojam "Klub na vodi" u njenom pravom izvornom značenju, a to je mesto gde se sluša isključivo muzika za koju su zaduženi DJ-evi.

Kada se uzme sve navedeno u obzir može se reći da splav Sound spaja urbano i originalno na sjajan način, što čini da je upravo splav Sound jedan od najposećenijih splavova u Beogradu. Naravno, nemojte nam verovati na reč, već proverite sami! Posetite ovo sjajno mesto i doživite svoje jedinstveno iskustvo. Nema sumnje da ćete provod na ovom mestu dugo pamtiti i prepričavati u superlativu.

Splav Sound posećuje uglavnom starija populacija, ali i svi oni koji znaju da cene kvalitetan house zvuk i dobre žurke do ranih jutarnjih časova. Naoružajte se pozitivnom energijom i budite deo jedne fantastične priče.
Prednost ovog splava je takođe to što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking, pe nećete morati da brinete o svom automobilu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Sound
Average rating:  
 1 reviews
 by Mirela

Najbolji splav!!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Sound