• Tadeuša Košćuška bb
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h (vikendom do 03:00h)
  • House
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Splav My Way predstavlja idealno mesto za odmor od brzog prestoničkog života i nudi pravo uživanje na vodi.  Splav My Way nalazi se na Dunavu u ulici Tadeuša Košćuška bb, a kreiran je sa namerom da pruži svakom gostu vrhunsko uživanje.
Ovaj splav je Pet Friendly i misli na vaše ljubimce, zato moramo napomenuti da ih bez razmišljanja možete dovesti da sede na splavu My Way sa vama.

Na splavu My Way najpoznatiji kokteli i specijaliteti italijanske kuhunje koji se pripremaju na originalan način zadovoljiće i najistančanije ukuse posetilaca. Tu se mogu pronaći razne paste, salate, palačinke, a za sladokusce sladoledi i mnogi drugi slatkiši.
Pored izuzetne kuhinje i ukusa koje možete osetiti samo na splavu My Way, vašem maksimalnom uživanju posebno doprinosi i predivan ambijent, koji vam nudi mogućnost da kvalitetno provedete vaše slobodno vreme sa porodicom, prijateljima i sa kim god poželite.

Splav My Way vam garantuje uživanje, a vrhunska usluga i ljubaznost osoblja splava My Way učiniće svaku vašu posetu nezaboravnom.

Pored specijalnih i originalnih koktela sa domaćim sirupima, splav My Way takođe nudi i najbolje domaće rakije i domaće vino po promotivnim cenama. Tu su takođe i razna flaširana i točena piva po veoma pristupačnim cenama, i naravno, raznovrsni sokovi.
Enterijer splava My Way je kreiran tako da bi vam pružio maksimalnu udobnost i komfor. Kožne garniture sa drvenom elementima kako unutra, tako i u bašti splava My Way. Topli tonovi modernog nameštaja, u kombinaciji sa neutralnim bojama koje dominiraju, predstavljaju pravi recept za opuštanje.

Na splavu My Way uglavnom se sluša house muzički pravac, a radno vreme splava je svakog dana, od 9h do jedan sat iza ponoći, dok se vikendom zabava produžava do čak 3h ujutru.

Ovde vas očekuje najbolji provod u gradu, a ono što je bitno napomenuti jeste, da je splav My Way dovoljno veliki da primi sve goste, a kapacitet je oko 250 ljudi.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav My Way
Average rating:  
 1 reviews
 by mikis

Odlicni kokteli


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav My Way