Najave, Poznati

​Grupa Zabranjeno pušenje završila je ​sa ​snimanje​m​ novog spota za pesmu​ ​,,Tri kile, tri godine". Reč je o trećem ​video radu s​a​ albuma ​,,​Radovi na cesti". Prethodna dva​, ​,,Boško i Admira" i ​,,​Ti voliš sapunice" postigla su izuzetan uspeh i gledanost, ​te se spot za pesmu ​,,​Tri kile, tri godine" s​a​ nestrpljenjem ​išček​ivao.
​Sniman ​je ​u atraktivnom zagrebačkom klubu ​,,​Katran"​ u režiji Sej​e​ Sexon​a​ i mlad​og​ zagrebačk​og​ reditelja Anđela​ Jurkas​a​.
​Scenario je po istinitom događaju napisao Sejo Sexon, a govori o Sejinom pedesetogodišnjem prijatelju, inženjeru agronomije i porodičnom čoveku, koji je uhvaćen sa tri kile marihuane koju je nameravao da proda kako ne bi završio na ulici i izgubio stan kupljen kreditom u ,,švajcarcima", koji nije mogao da otplaćuje. Spot je sniman u saradnji sa produkcijskom kućom Ratio i plesnim studiom Escape pod vođstvom jedne od najboljih hrvatskih koreografkinja - Lidije Iveković. Zanimljiv je i podatak da u spotu glumi i Seju lišava slobode pravi šef smene u zagrebačkom zatvoru Remetinec, Milenko Pašalić.

Glavni kamerman na snimanju spota bio je Dino Senčar, dok je na drugoj kameri bio Robert Ferenc. Kostime je osmislila Lea Krpan, Sanja Agić je brinula o šminki, dok su frizure delo Katice Topčić.
Autori i producenti pesme ,,​Tri kile, tri godine" su Sejo Sexon i Toni Lović, a pesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London).
Podsećamo da će ​​tačno šest meseci od rasprodatog koncerta koji su tradicionalno održali u Beogradu na Dan Republike, 29. novembra prošle godine, ​​Zabranjeno pušenj​e ​u prestonici ponovo nastupiti​ u petak, 29.maja, u Bašti Sava centra.​

Sejo Sexon i ekipa nikada do sada nisu održali solistički koncert u Beogradu na otvorenom, te pripremaju do sada neviđenu letnju žurku koju su u svom stilu nazvali ​​,,Pušenje pod vedrim nebom".

Ulaznice za koncert koji će Zabranjeno pušenje održati 29. maja u Bašti Sava centra, dostupne su po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara ​na svim Gigs Tix prodajnim mestima, u​ Felix Shopu (TC Sremska, I sprat)​ i u Klubu Sioux (Skadarska 40a)​​. Na veče koncerta, na ulazu u Baštu Sava centra, ulaznice će koštati 1.200 dinara.