Beograd, Najave, No Stress, vesti

Večeras je u baru No Stress generalna proba Nove godine: početak je u 23h a za sjajnu atmosferu zaduženi su Jovana Stojić I Martin Ajdarević. Ulaz u novogodišnjoj noći će vas koštati samo 10 eur. Zabava se nastavlja i u petak kada vas očekuje luda atmosfera isto sa početkom u 23h a za vas pevaju Tatjana Cvetković Loka I Vladimir Cvetković dok će vas u subotu zabaviti Jovana Stojić i Darko Bartosek. U nedelju vas očekuje fenomenalna pop i rok svirka posle dužeg vremena kada će nastupati AMP Bend sa početkom u 22h. Spremite se za odličan vikend u  No Stress baru ispunjen odličnim provodom i sjajnom energijom. Vidimo se!

nostress1

Fotografisano u No Stress baru

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

nostress2

Fotografisano u No Stress baru

Pogledajte sve ponude za doček Nove godine 2016 na jednom mestu.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com