Kolumne, vesti

Čak i izbor laka za nokte može otkriti skrivene crte ličnosti. Zašto se nekoj boji laka uvek vraćate? Da li ste se ikada zapitali da to možda nešto govori o vama? Prema poslednjim istraživanjima ta boja je odraz vaše ličnosti ili trenutnog raspoloženja...

Saznajte kakve osobe biraju ponuđene boje:

Crvena: Misterija i glamur
Crvena je, tradicionalno, boja glamura. Iako dame imaju ponudu da eksperimentišu, probaju najraznovrsnije nijanse, većina se vraća crvenoj, kada je manikir u pitanju. Kažu da muškarci na ženama najviše vole crvene nokte, što ne čudi jer oni odaju utisak samopouzdanja i snage. Osim toga, niko ne može da ospori seksepil kojim zrači ova vatrena nijansa.

Žuta: Optimizam
Vlasnice žutih noktiju odvažne su, neustrašive i veoma vedre osobe koje se ne boje izazova. Žuta boja daje energiju, ali je i jedna od najuočljivijih. Osoba koja preferira žuti lak obožava leto, srećna je, ženstvena i sama započinje flert.

Bež: Oslonac
Izbor "neprimetnih" tonova karakteriše osobu koja je pouzdana, stabilna. Ovi lakovi su veoma praktični, jer traju dugo.

Bela: Zna šta želi
Voli klasičan stil, puna je samopouzdanja, zna šta želi i teško menja mišljenje. Bela boja takođe simbolizuje novi početak. Bez obzira na to da li kupujete novi dom, odlazite na novo radno mesto ili vas čeka godišnji odmor, promena uvek dolazi s noktima u beloj boji, koja otvara bezbroj mogućnosti.

Zelena: Dinamični
Zelena je veoma kompleksna i snažna boja sa dosta moći. Žene koje vole zeleni lak za nokte pravi su duhovni tipovi i često veoma dobri prijatelji, uvek spremni da vam daju iskren savet.

Plava: Neustrašivost
Zabavni ste i spremni da eksperimentišete. Pratite trendove, volite probati nove stvari, ali ipak čvrsto stojite na zemlji. Nebitno da li je u pitanju teget, kraljevsko plava. Plavu boju povezuju sa stabilnošću. Svakako ćete skrenuti pažnju na sebe.

Roze: Romantični
Nokti obojeni u roze nisu rezervisani samo za romantična druženja, već mogu biti odraz vašeg generalnog stanja. I dok svetle nijanse otkrivaju djevojčicu u vama, one tamnije bude strast.
Elegantna, snažna i romantična, ova boja odaje da je zaljubljena. Možda se sprema za dejt i želi poručiti da ne gaji predrasude i da je iskrena.

 

beogradnocu.com