Magazin

Verujete li u horoskop? Ako verujete, saznajte, kakve žene privlače bika, ovna, vodoliju, jarca, škorpiju...Da krenemo redom.

Muškarca koji je rođen u znaku ovna najviše privlače samostalne žene, žene koje znaju da zavode i imaju svoj stav. U koliko niste hrabri, ako je verovati horoskopu, manje su vam šanse da uspete da zavedete ovna.

military

Bikovi vole mazne žene. Krhke i nežne, one koje pokazuju osećanja. Obzirom na to da je muškarac koji je rođen u znaku bika prilično samouveren i jak, njemu je potrebna žena prema kojoj će se ponašati zaštitnički.

lepe-devojke

Blizanci. Oni važe za jedan od naspecifičnijih horoskopskih znakova. Privlače ih pametne, pomalo misteriozne, ali isto tako i duhovite žene. Pronalazite li sebe u nekoj od ovih osobina?

misticnaaa

Rak - muškarci rođeni u znaku raka vole brižne žene. One koje će uvek biti uz njega. One žene na koje mogu da se oslone bilo da je u pitanju posao ili porodica. Ako ste slobodnog duha, onda zaobiđize ovaj horoskopski znak.

lav

Lavove privlače prelepe dinamične žene. One koje privlače pažnju gde god da se pojave. Važno im je da pored sebe imaju vernu osobu koja će pripadati samo njima dok će im se ostali diviti.

beograd-nocu-shake-n-shake-foto-pr-1435497259-689259

Muškarci rođeni u znaku device su vrlo jednostavni. Oni su perfekcionisti. Vole žene koje nemaju mane. Koje su uvek dobro obučene, sveže isfenirane, nasmejane jednom rečju - savršene. Dakle, za devicu, pravac kod frizera.

smile

Vage preferiraju žene od stila, koje nisu previše formalne, nisu izbirljive. Najvažnije im je da žena bude iskrena, sve ostale mane će lakše prihvatiti od neiskrenosti.

vatrena

Škorpije jednostavno vole vatrene žene! Pre svega u krevetu. Ako ste bezvoljne ili često neraspoložene za muškarcem koji je rođen u znaku škorpije, nažalost možete samo da maštate.

lepe-devojke

Strelčevi vole poštene žene. Koje su uvek srećne i zadovoljne a neretko i pomalo detinjaste. Pošto su i sami umetničke duše, strelčevi će često kao partnerku izabrati neku umetnicu.

13235474_820365618100734_2993140237970369074_o

Muškarac jarac pored sebe mora imati ženu koja je prihvatljiva u društvu. U prevodu ženu kojoj se dive i poštuju svi njegovi prijatelji. Onu koja u životu ima ispravne visoke ciljeve i teži ka tome da ih ostvari.

terassa-hostese

Izbor vodolije su žene koje su inteligentne, samostalne, slobodnog duha i ne previše emotivne. U prevodu, ako je vaš partner vodolija u horoskopu, nemojte plakati za svaku sitnicu. Nikako.

misteriozna

Ako je vaš partner rođen u znaku ribe, vi treba da budete emotive, romantične, osetljive. Njega ćete lako zavesti romantičnom večerom u vašem stanu koju ste sami satima spremali.