Magazin, Poznati, vesti

Milica Živanović, alijas Mimi Oro, koja je u rijalitiju „Parovi“ od početka ovog zabavnog šou programa, na Hepi televiziji, svedočila je u Prvom osnovnom tužilaštvu, u Beogradu, oko organizovane prostitucije.
Mimi je dala svoj iskaz, a mnogobrojni fotoreporteri su se utrkivali da je fotografišu na ulazu u Palatu pravde.
Na prethodni poziv, Mimi Oro se nije odazvala, umesto nje se pojavio advokat, ali je ovog puta, otišla.
- Sve što sam imala, rekla sam u policiji – više puta je Mimi govorila u rijalitiju „Parovi“, kad bi se pokrenula ova tema. – Pozvali su me oko neke tuče, to nije imalo veze sa prostitucijom, koja se pominjala u javnosti.
U policiji je, svojevremeno, Milica Živanović negirala i poznanstvo sa Mihajlom Maksimovićem, osumnjičenim da je makro, demantujući da ima ikakve veze sa njegovom organizacijom, te je izjavljivala da su to paušalne izjave onih, koji joj zavide.
Milica je, pred kamerama Hepi televizije, u zabavno humorističkom programu „Parovi“ pričala da se okušala kao rep pevačica i snimila spot za pesmu „Tron“, ali i kao glumica u filmu,u kojem je imala manju ulogu.
U rijalitiju se, stiče se utisak, Mimi ponaša najpristojnije, ne govori ružne reči, poštuje starije i ne ulazi u neke ružne rasprave.
O njoj, ostali takmičari imaju samo lepe reči, pa je Bora Drljača izjavio:
- Svašta sam čitao, ali devojka je na mestu.
Sa ovom konstatacijom se složila i Lepa Lukić, pa čak i rediteljka Jelena Golubović, koja je sa Mimi često u svađi.
- Ti uopšte ne psuješ –rekla je Jelena Golubović.
Pošto je dala iskaz u tužilaštvu, Milica Živanović se vratila u vilu, gde se sa ostalim takmičarima, bori za prvo mesto.