Kolumne, vesti

Čokoladice nam došle glave...

Krenuli smo sa Bus Plus-om, pa se vratio GSP sa čokoladicama, a sada vas časte "blokiranjem" vozačke dozvole. Čelnici Grada najavljuju znatno strožu kaznenu politiku prema „švercerima“ u javnom prevozu.

Putnici koji ne budu platili eventualnu kaznu u gradskom prevozu, rizikuju da se nađu u jedinstvenoj evidenciji prekršaja, pa neće moći da registruju automobil, produže vozačku dozvolu, preregistruju firmu ili nešto slično.

Beograd će sve učiniti da "natera" pre svega javna preduzeća na teritoriji grada da svojim radnicima kupuju mesečne pretplatne karte.

29636657

Znači, dragi naši građani, šta ste jeli, jeli ste. Do skoro su radnici GSP-a u znak zahvalnosti zbog većeg broja prodatih karata ovih dana umesto pregleda karata poklanjali čokolade "Najlepše želje". Mnogi su putnici tada pojurili da izađu iz autobusa kada su ugledali radnike GSP-a, neznajaći da će umesto kontrole karata dobiti - čokoladicu! Ali ovom lepom gestu je došao kraj! Uskoro vas umesto šećera očekuje gorak ukus kazne i to one najgore koja može da zadesi jednog vozača i privrednika. Eto vam na poklon još jedne "Najlepše želje"...

Vreme je za nove odluke o javnom linijskom prevozu. Šta vi mislite, da li je ovo dobra kaznena politika i da li ćemo sada redovno kupovati karte za prevoz?

beogradnocu.com