Razno, vesti

Bilo da svaki dan pijete istu kafu ili ponekad volite da promenite svoj izbor, evo šta vaša omiljena kafa kaže o vama.
Crna - turska kafa
Vrlo ste direktna osoba i volite da pametuje. Ne volite da žurite, imate rituale, a život želite da iskusite u njegovom pravom obliku.

Kafa sa mlekom
Vi ste najvećim delom sanjar pa smatrate kako su svi ljudi dobri. Takođe, u svakoj životnoj situaciji tražite one lepe i pozitivne stvari. Nekad podsećate na pravog hipika.

Kratki espreso
Vi ste vrlo tvrdoglava osoba i veliki mislilac. Volite ukus čiste prave kafe, a takvi ste i u životu. Sve mora da bude crno na belo. Uvek imate plan i razradu, s toga ste jako dobri u time menadžmentu.

Produženi espreso
Vi ste pravi entuzijasta koji voli da uživa u životu. Vama ne treba puno sna, ali svo vreme ovog sveta bi dali da popijete kafu, produženu naravno. Volite da to traje i volite da dobijete ono što želite.

Late
Vi ste još uvek dete u duši i najveća želja vam je da budete bezbrižni. U tim momentima najviše uživate dok pijete svoj omiljeni napitak. Mada, vrlo često se i osećate rastrgnutim između onoga što radite i onoga što drugi očekuju od vas.

Kapućino
Otvorena ste osoba i imate puno samopouzdanja. Nikako ne dozvoljavate da vam bilo ko ili ilo šta diktira šta ćete piti i kako ćete se ponašati. Inače, imate toplo srce i mnogi vas zbog toga vole. Obavezno uživate u grickanju plastične kašičice.
 
Kafa za poneti
Vi ste pravi biznismen. Posao PR-a bi vam odlično legao, pogotovu zato što ste stalno u pokretu, frci, panici, na telefonu...ali vi u tome uživate i jako ste koncentrisani na ono što radite. Svako se može osloniti na vas jer uvek imate rešenje za sve probleme. Ali nema veće sreće kad srknete taj gutljaj kafe u pokretu.

Moka
Za neke možda ovaj napitak ne spada u kafu, ali naprotiv. Danas je moka glavni sastojak druženja u kafićima. Nekome dođe kao slatkiš, a nekome kao dovoljna doza kofeina. Vi ste pravi veseljak i društvena ste osoba. Svako bi voleo da vas ima u svojoj "ekipi". Maštoviti ste i imate odličan smisao za humor.

beogradnocu.com