Poznati, vesti

Starleta i odnedavno pevačica Milica Mimi Živanović, poznatija kao Mimi Oro, koja se proslavila izjavom da je "oro" najveća ptica na svetu, dobila je konkurenciju u pevačici Senadi Nurkić Maci iz Bosne i Hercegovine kod koje je diskrecija zagarantovana.

Maca ima 23 godine, a peva od 12, prijavala se na mnoga muzička takmičenja na kojima nije postigla mnogo uspeha.

Nadimak su joj dale kolege jer je kako kaže "mnogo umiljata, simpatična i voli da se mazi, kao mačkica".

- Znam da mjaučem i znam svašta nešto da radim...a volim i macane!

Maca Kaže da ima mnogo neprijatelja i da joj mnogi žele da naude jer su ljubomorni na njenu lepotu i uspeh. Njene provokativne fotografije su osvanule i na jednom sajtu za odrasle.

- Pričaju kako sam ja sponzoruša, jer svaki dan vide na meni nove krpice, jer imam lepe grudi, nokte, sva sam sređena, sve markirano i krivo im je jer valjda ne mogu sebi da priušte. Zato je njima krivo. Otkrila je da voli macane, a na nastupina je okružena obožavaocima, posebno oženjenim muškarcima.

- Oni koji su oženjeni dođu kod mene i ostave svoje žene. Kažu mi da su ostavili žene i priznaju mi - otkrila je Maca, ali da se nijedan nije razveo zbog nje. "Nema potrebe za tim. Diskrecija je zagarantovana što se tiče toga" -  odgovorila je bosanska Mimi Oro.

Pevačica je otkrila da njen dečko mora da ima para i da bude iskusan.

-  Ja ne lažem. Riba jesam i nema potrebe da glumim ribu. Najbitnije mi je da moj dečko ima para, podebeo novčanik, da je lep i da je iskusan u seksualan smislu, jer šta će mi onaj sa parama ako ne može da me zadovolji u seksualnom smislu, izvinjavam se nevinim, oni ovo nek ne gledaju -  objasnila je Maca. Inače, porodica je ne podržava u  ovome što radi.

 

 

beogradnocu.com