Najave, Štikla i Burence, vesti

Štikla i Burence - prva kafana u Srbiji sa rakijom od čokolade.

Rakija koja je neizbežan deo tradicije, u kafani Štikla i Burence našla je ozbiljno mesto u ponudi kuće. Ono što morate da probate jeste fenomenalna rakija od čokolada. Kafana Štikla i Burence je zvanično prva kafana u Srbiji sa Čoko Rakijom! Ukoliko ste ljubitelji rakije, dobre pesme i najbolje zabave, kafana Štikla i Burence je pravo mesto za vas!

 Kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kao sjajan spoj tradicionalnog i savremenog, kafana Štikla i Burence predstavlja omiljenu destinaciju poklonika kulta prave kafane. Topla domaćinska atmosfera i ljubazno i predusretljivo osoblje, uvešce vas u neki drugi svet u kome nema žurbe i meteža svakodnevice – svet u kome je sve podređeno uživanju u ukusima i mirisima, uz zvuke odabrane narodne muzike.

 Kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

A onda sledi magični ukus čokoladne rakije! Neponovljivo iskustvo koje morate doživeti! U popularnoj prestoničkoj kafani Štikla i Burence ove subote 5. jula, očekuje vas nastup Mome Đurića, koji će vas potpuno oduševiti i naravno, najbolje rakije!

 Kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Ne propustite ovo neponovljivo dešavanje! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

 

beogradnocu.com