Shake 'n' Shake, Splavovi

Čuvena Hurem sultanija, zapravo popularna turska glumica Merjem Uzerli, pre neko veče je napravila pravu pometnju na poznatom beogradskom splavu "Shake N Shake“, prenosimo sa pressserbia.

Naime, ona već nekoliko dana boravi u Beogradu, a povod za dolazak bio je upravo film o Sulejmanu Prvom, koji je zapadnom svetu bio poznat kao Veličanstveni, a istočnom kao Zakonodavac, zbog njegovih reformi pravnog sistema Osmanskog carstva. Pod njegovim vođstvom Osmansko carstvo je dostiglo svoj vrhunac i postalo svetska sila.

shake

Zajedno sa Merjem, u Beograd, stigao je i njen dečko Ozan Guven (39), koji u seriji glumi lik velikog vezira Rustem paše, Hureminog i Sulejmanovog zeta. Njih dvoje trenutno borave u vili na Senjaku, dok je deo turske ekipe smešten u hotelu „Square Nine“.

U subotu veče Merjem i Ozan, ljudi iz produkcije, menadžeri i obezbeđenje izašli su u provod na splav „Shake N Shake“ i uživali u muzici koju su puštali di-džej Nikola Pešut i Yabba. Cela ekipa je bila vidno raspoložena. Glumica je pila „Veuve Clicquot“ šampanjac i „Cirok“ votku , mada su na njihovom stolu stajale i čaše sa domaćom rakijom i vinom.

U njihovom društvu našla se i foto model Gordana Radić, inače prijateljica jednog od turskih producenata.

–Merjem sam tek upoznala , i mogu vam reći da je veoma prijatna i draga osoba, rekla je Gordana za PRessSerbia.com.

shake

Mnogobrojni fanovi su izrazili želju da se slikaju sa poznatom glumicom ali samo nekoliko njih su imali tu sreću.

Iako je jedna od devojaka j izrazila želju da se slika sa emotivnim partnerom Merjem Uzerli, glumcem Ozanom Guvenom, Meryem mu nije dozvolila da se fotografise i uz gromoglasan smeh stala je pored devojke kako bi njih dve napravile zajedničku fotografiju