Novi Bitefartcafe, vesti

Superheroji četvrtkom u klubu Bitef.

Tom Gun Top Cruise svakog četvrtka gostuje u klubu Bitef. Ova fantastična šestorka će vas sigurno iznenaditi kada čujete njhove otkačene remikse. Pesme koje ste do sada mnogo puta čuli u džez aranžmanu zvuče potpunu drugačije, ludo i zabavno. Otkrićete kako muzika grupe Gorillaz može da se prespoji sa muzikom grupe The Editors, ili Phil Collins da se oživi u hip-hop bitu, kako prići EKV-u iz džez-ugla, zašto uopšte svirati Coldplay u istom setu sa Darkom Rundekom i još mnogo toga.

Ovi drsko šarmantni muičari prave gužvu na podijumu. Svi igraju i smeju se. Ponekad se u repertoaru zateknu i dueti koji se nikada u muzičkoj istoriji, iz sasvim opravdanih razloga, nisu dogodili, kao što je to, recimo, slučaj sa pesmom "Ja nisam tvoj" grupe Leb i sol koju su Tom Gun Top Cruise pripojili jednoj od najvećih hip-hop pesama sa ovih prostora, "Manijak", grupe Sunshine.

Ovi momci će vas zasmejati do suza. Svako veče provedeno sa njima u klubu Bitef je kvalitetno i lepo provedeno veče.

Ako je Top Gune kultni  film, onda možemo reći i da Tom Gun Top Cruise preti da postane kultni bend.

Očekujte nečekivano, jer ljudi koji redovno dolaze četvrtkom u klub Bitef dolaze uvek sa novim očekivnjima koja su svaki put nadmašena. Ma koju muziku da volite, u ovu avanturu sa bendom Tom Gun Top Cruise morate da se upustite, bar jednom u životu.

Pogledajte o kakvom provodu vam pričamo na Klub Bitef.


beogradnocu.com