Ljubav, Magazin

 

Parovi se često svađaju i to je neizbežno. Međutim, vi kao žena morate da znate koje su to svađe iz kojih muškarac nikada neće izaći kao pobednik. Muškarac nikada ne može da pobedi u svađi koja se desila zbog toga što je pogledao neku drugu devojku. Koliko god se on pravdao i smišljao svakakve izgovore, nikada neće uspeti da promeni vaše mišljenje i vi ćete izaći kao pobednica iz ove svađe.

Ako vaš dragi gleda porno filmove i vi se ljutite zbog toga, imate potpuno pravo. On nema tu puno argumenata kojima bi se opravdao, pa samo može da podvije rep i da vam kaže da ste u pravu za sve što ste rekle.

Ukoliko ste nekoliko puta pristali da pogledate neki akcioni film samo zato što vaš partner voli te vrste filmova, onda bi i on sa vama trebalo da pogleda neku romantičnu komediju. Ako to ne želi, imate potpuno pravo da se ljutite na njega i da ne popustite.

Ukoliko ste se naljutili na njega, jer ste pronašli slike njegove bivše, on tu neće imati ništa pametno da kaže. Jedino što može da uradi je da se reši spornih slika i da vam se "ulizuje" dok ne popustite.

Ako on više voli svoje slobodno vreme da provodi sa svojim prijateljima, nego sa vama, imate puno pravo da se ljutite, ali morate da budete dobar govornik kako biste iz ove svađe izašle kao pobednice.

Ukoliko na njegovom mobilnom pronađete poruku, sliku ili poziv koji vam se ne sviđa, on neće imati mnogo toga da kaže i sigurni smo da iz ove svađe neće nikako izaći kao pobednik.

(kurir)