Beograd, Najave, vesti

Beograđani rado prihvataju nove trendove i uvek se trude da svojim sugrađanima, a i posetiocima, ponude nešto novo. I mi smo želeli da budemo inovativni i da podarimo Beogradu nešto sasvim drugačije o čemu će se sigurno pričati. Sladokusci, avanturisti i radoznali dobro obratite pažnju! Stigao je Tajlandski sladoled! Da, znamo da svi znate sve o ovoj ledenoj poslastici, ali dozvolite nam da Vas razuverimo. Odakle da počnemo?

image1

 

Ovaj hladni desert nastaje ispred Vaših očiju jedinstvenom handmade tehnikom od 100% svežih sastojaka, gde ćemo sve Vaše želje pretvoriti u pravi ledeni užitak. Tajlandski sladoled se priprema na ledenoj ploči koja se smrzava do -35°C  i uz pomoć naših veštih majstora oblikuje u rolnice, a potom nastaje prava magija za sva čula.

icecreamrolls

 

Bili ovisni o čokoladi ili ipak brinete o svojoj liniji, mi smo mislili na Vas. Naš tim je pažljivo osmislio meni kako bi udovoljio i najvećim sladokuscima. Ukoliko imate predloge za nove ukuse i kombinacije, pored našeg već velikog izbora, voleli bismo da nam se javite i pišete na našoj facebook strani “I Scream Rolls”. Sve vaše sugestije ćemo uzeti u obzir i ko zna, možda baš Vaša rolnica osvane na našem meniju.

i scream rolls shop

 

Pravi savet iskrenog sladokusca zlata vredi, stoga planiramo da jednom mesečno organizujemo radionice gde ćete moci da pustite mašti na volju i sami pravite svoje rolnice. Hrskavo, kremasto, slano, slatko, ljuto i kiselo... šta god Vam padne na pamet! Pošto Beograd nikad ne spava, naša je preporuka da pre nego što krenete u avanturu zvanu “Beograd noću”, dođete da se zasladite našim rolnicama.

iscreamrolls-66

 

Nećemo da Vam previše otkrivamo nego uzmite pod ruku Vašeg partnera, partnerku ili neku Vama dragu osobu sa kojom želite da okusite delić Tajlanda, povedite svog kućnog ljubimca i posetite nas na Andrićevom Vencu broj 4. Čekamo Vas!