Beograd, Najave, vesti

Beograđani rado prihvataju nove trendove i uvek se trude da svojim sugrađanima, a i posetiocima, ponude nešto novo. I mi smo želeli da budemo inovativni i da podarimo Beogradu nešto sasvim drugačije o čemu će se sigurno pričati. Sladokusci, avanturisti i radoznali dobro obratite pažnju! Stigao je Tajlandski sladoled! Da, znamo da svi znate sve o ovoj ledenoj poslastici, ali dozvolite nam da Vas razuverimo. Odakle da počnemo? Ovaj hladni desert nastaje ispred Vaših očiju jedinstvenom handmade tehnikom od 100% svežih sastojaka, gde ćemo sve Vaše želje pretvoriti u pravi ledeni užitak. Tajlandski sladoled se priprema na ledenoj ploči koja se smrzava do -35°C  i uz pomoć naših veštih majstora oblikuje u rolnice, a potom nastaje prava magija za sva čula.

image1

Bili ovisni o čokoladi ili ipak brinete o svojoj liniji, mi smo mislili na Vas. Naš tim je pažljivo osmislio meni kako bi udovoljio i najvećim sladokuscima. Ukoliko imate predloge za nove ukuse i kombinacije, pored našeg već velikog izbora, voleli bismo da nam se javite i pišete na našoj facebook strani “I Scream Rolls”. Sve vaše sugestije ćemo uzeti u obzir i ko zna, možda baš Vaša rolnica osvane na našem meniju.

icecreamrolls

Pravi savet iskrenog sladokusca zlata vredi, stoga planiramo da jednom mesečno organizujemo radionice gde ćete moci da pustite mašti na volju i sami pravite svoje rolnice. Hrskavo, kremasto, slano, slatko, ljuto i kiselo... šta god Vam padne na pamet! Pošto Beograd nikad ne spava, naša je preporuka da pre nego što krenete u avanturu zvanu “Beograd noću”, dođete da se zasladite našim rolnicama.

i scream rolls shop

Nećemo da Vam previše otkrivamo nego uzmite pod ruku Vašeg partnera, partnerku ili neku Vama dragu osobu sa kojom želite da okusite delić Tajlanda, povedite svog kućnog ljubimca i posetite nas na Andrićevom Vencu broj 4. Čekamo Vas!