Stefan Braun, vesti

Takmičenje neafirmisanih didžejeva. Mlade nade drmaju klub Stefan Braun.

Već tri godine čuveni beogradski noćni klub Stefan Braun organizuje takmičenje neafirmisanih didžejeva "Clash of the DJ's", u cilju pružanja prilike mladim i ambicioznim umetnicima za miksetom da se proslave i osvoje vredne nagrade.

Počevši od 20. Februara, svake druge srede na devetom spratu održavaće se dueli talentovanih di-džejeva i producenata, koji će prezentovati svoje majstorije i pokušati da se kvalifikuju za veliko finale, zakazano za 17. April.

Žiri sastavljen od rezident di-džejeva kluba Stefan Braun na osnovu pristiglih prijava, organizovao je kasting i odabrao 16 učesnika polufinalnih večeri, a na osnovu duela takmičara, zajedno sa gostima kluba će birati finaliste.

O pobedniku će odlučivati i jedan svetski poznat di-džej, koji će biti specijalni gost finalne večeri. Pobednik takmičenja "Clash of the DJ's", pored toga što će postati jedan od DJ rezidenata kluba Stefan Braun, osvojiće i vredne nagrade kao i priliku da se pokaže na predstojećem Elements festivalu u Beogradu.
Dueli su zakazani za 20. Februar, 6. Mart, 20. Mart i 3. April, a veliko finale je 17. Aprila 2013. godine.

Osim takmičara ovo je izuzetno veče i za goste kluba Stefan Braun, jer će doživeti pravi spektakl. Ovakva takmičenja poznata su kao jedna od tri najbolje žurke koje se tradicionalno održavaju na Ibici, pa ukoliko želite da osetite atmosferu pravog klabinga i haus nadmetanja obavezno dođite u sredu 20. Februara u klub Stefan Braun.

Slike sa ovog događaja ćete već sutra moći da vidite na beogradnocu.com.