Beograd, vesti

Taxify je servis koji za cilj ima spajanje taksista i zainteresovanih mušterija u realnom vremenu, posredstvom aplikacije kojom se mogu zakazivati vožnje, ocenjivati taksisti i vršiti naplata. Glavne prednosti ove aplikacije u odnosu na klasičnu taksi uslugu su brža potvrda narudžbine i samo vozilo, a na ovaj način ćete izbeći stara i prljava vozila i neljubazne vozače jer je usluga dosta transparentnija. Kada je plaćanje u pitanju aplikacija poseduje opciju povezivanja sa platnom karticom, nalik kupovini putem interneta, a nakon unosa kartice, svaku narednu vožnju možete platiti bez keša. Naravno, ako ste skeptični po ovom pitanju, uvek možete odabrati opciju keš i platiti vozaču na standardni način. Od nedavno, Taxify Vam omogućava da podelite detalje svoje vožnje sa prijateljima i porodicom, kao i da napravite proračun cene vožnje. Jednostavno pritisnite taster “PODELI” tokom svoje vožnje (radi i pre nego što taksi stigne!) i pošaljite link kome god želite.  Takođe, kada potvrdite svoju lokaciju u Taxify app, pritisnite “PRORAČUN CENE”, unesite svoje odredište i sistem će izračunati koliko će koštati vožnja od Vaše lokacije do odredišta.

Price-estimate-SR-iPhones

Taxify mobilna aplikacija je besplatna za preuzimanje za sve smartfon korisnike i radi na Android, iOS i Windows Mobile telefonima. Korisnički interfejs je veoma jednostavan i omogućava naručivanje taksija u samo par klikova. Nakon potvrde narudžbine, korisnik može da vidi kako taksi dolazi na mapi u realnom vremenu. Takođe, možete da pratite kretanje vozila na mapi, a na kraju vožnje možete da ocenite vozača i ostavite svoj komentar čime pomažete poboljšanje usluge. Vožnje možete platiti kešom a možete da odaberete i plaćanje putem aplikacije tako što ćete uneti Vašu platnu karticu.

Preporučujemo Vam da isprobate Taxify aplikaciju, uz kod "BEOGRADNOCU", koji Vam donosi besplatnu vožnju do 1000 dinara.

Taxify-1

Evo kako da iskoristite promo kod:

1) Instalirajte Taxify za Android/iPhone/Windows mobile

2) Pod opcijom Plaćanja dodajte platnu karticu kao način plaćanja

3) Unesite kod "BEOGRADNOCU" u meni Promocije

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Image_Taxify_logo41

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com