Beograd, vesti

Taxify je pokrenut u Estoniji 2013. godine i nakon što je broj korisnika u ovoj državi dostigao 500 hiljada počelo je širenje u druge države Evrope i sveta. Kod nas je Taxify stigao krajem avgusta 2015. godine u Beograd, a očekuje se i proširivanje na druge veće gradove u Srbiji. Glavne prednosti ove aplikacije u odnosu na klasičnu taksi uslugu su brža potvrda narudžbine i samo vozilo, koje bi trebalo da je na lokaciji u roku od četiri minuta. Takođe, na ovaj način ćete izbeći stara i prljava vozila i neljubazne vozače jer je usluga dosta transparentnija. Pre dolaska znaćete koje vozilo ste poručili i moći ćete da na svom telefonu pratite njegovo kretanje, a na kraju vožnje možete da ocenite vozača i ostavite svoj komentar čime pomažete poboljšanje usluge

Image_Taxify_logo5

Taxify mobilna aplikacija je besplatna za preuzimanje za sve smartfon korisnike i radi na Android i iOS telefonima. Korisnički interfejs je veoma jednostavan i omogućava naručivanje taksija u samo par klikova. Vožnje možete platiti kešom a možete da odaberete i plaćanje putem aplikacije tako što ćete uneti Vašu platnu karticu.

Preporučujemo Vam da isprobate Taxify aplikaciju, uz kod "BEOGRADNOCU", koji Vam donosi besplatnu vožnju do 1000 dinara.

Taxify 1

 

Evo kako da iskoristite promo kod:

1) Instalirajte Taxify za Android/iPhone

2) Pod opcijom Plaćanja dodajte platnu karticu kao način plaćanja

3) Unesite kod "BEOGRADNOCU" u meni Promocije

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Image_Taxify_logo2

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com