Beograd, vesti

Kompanija Taxify je počela je sa radom 2013. godine u Estoniji. Nakon početnog uspeha dobila je investicije od investitora koji su uložili u Skype, Pipedrive, Adcash, Rubylight, TMT Investments i mnoge druge poznate firme. Kod nas je Taxify prisutan od kraja avgusta 2015. godine čime je Beograd stavljen na listu gradova na kojoj su Njujork i Amsterdam. Taxify je servis koji za cilj ima spajanje taksista i zainteresovanih mušterija u realnom vremenu, posredstvom aplikacije kojom se mogu zakazivati vožnje, ocenjivati taksisti i vršiti naplata. Glavne prednosti ove aplikacije u odnosu na klasičnu taksi uslugu su brža potvrda narudžbine i samo vozilo, a na ovaj način ćete izbeći stara i prljava vozila i neljubazne vozače jer je usluga dosta transparentnija.

Taxify-3

Taxify mobilna aplikacija je besplatna za preuzimanje za sve smartfon korisnike i radi na Android, iOS i Windows Mobile telefonima. Korisnički interfejs je veoma jednostavan i omogućava naručivanje taksija u samo par klikova. Vožnje možete platiti kešom a možete da odaberete i plaćanje putem aplikacije tako što ćete uneti Vašu platnu karticu.

Preporučujemo Vam da isprobate Taxify aplikaciju, uz kod "BEOGRADNOCU", koji Vam donosi besplatnu vožnju do 1000 dinara.

Taxify 1

 

Evo kako da iskoristite promo kod:

1) Instalirajte Taxify za Android/iPhone

2) Pod opcijom Plaćanja dodajte platnu karticu kao način plaćanja

3) Unesite kod "BEOGRADNOCU" u meni Promocije

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Image_Taxify_logo2

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com