Magazin, Život

Udruženje teniskih rekreativaca”Rekreativo”, u saradnji sa partnerima, organizuje turnir “Podrži život 2015.” u saradnji sa istoimenom Fondacijom, koja se bavi prikupljanjem novčanih sredstava za najmlađe, koji boluju od teških bolesti.

Turnir, na kome će uzeti učešće 60-ak teniskih rekreativaca iz Beograda na programu je 25/26.aprila na terenima TK Privilege na Košutnjaku, a za takmičare, gledaoce, organizatore i prijatelje “Rekreativa” obezbeđen je sjajan edukativno-zabavan program, ali i “obaveza” da svi prisutni “plate ulaznicu” slanjem SMS poruke na 5757 čime će donirati novac za teško obolelog dvadesetomesečnog Lazara Majstorovića, koji boluje od timora na mozgu i za njegovo lečenje u Francuskoj je potrebno 184.000 evra.
U sklopu turnira zakazan je i revijalan meč u kome će rekete ukrstiti bivši odbojkaški reprezentativac Andrija Gerić i glumac i TV voditelj Ivan Tomić, dok će specijalni gost turnira biti jedan od osnivača Fondacije “Podrži život” Sergej Trifunović.

Sve informacije zainteresovani takmičari i posetioci mogu dobiti na sajtu www.tenisrekreativo.com, preko FB stranice (Rekreativo) ili na telefon 064 222 46 49.