Kolumne, vesti

Volite da je zagrizete, da vam niz bradu curi sir, da osetite slani kulen i sočne pečurke koje se tope u paradajz sosu i maslinama?

Ukoliko volite pizzu, a sigurni smo da volite, izaberite jednu od ponuđenih slika koja vam se najviše dopada i saznajte nešto više o sebi!

pizza-torta

Vi ste tipičan slavljenik. Živite za žurke i proslave, rado ćete da obeležite i rođendan kolege koga samo srećete u hodniku. Imate spisak svih torti koje želite da probate i plan vam je da čekirate jednu po jednu, dok ne ostanete bez ideja. Svako dešavanje vama je povod za veselje, što je ponekad i dobro jer uspevate da nađete zrno pozitive u svakom problemu. Ipak, morate se barem malo uozbiljiti.

pizza-burger

Stalno tražite preko hleba pogače. Nikad niste sasvim zadovoljni i nikad vam ničega nije dosta, stalno tražite još – šta god da je u pitanju. Ako vam partner kaže da vas voli, vi insistirate da vam kaže koliko. Ako dobijete povišicu, vi se pitate zašto nije veća. Ako pada kiša, plačete za suncem, ako sija sunce, želite sneg, a kad krene mećava, vi kukate kako vam se ne izlazi iz kuće. Dogovorite se sami sa sobom šta želite i pokušajte da pronađete nešto što će vas istinski usrećiti.

pizza-kornet

Dete u vama nikada neće odrasti! Najzadovoljniji ste kada pred sobom imate mnogo sladoleda, grickalica, društva i zabave. Volite da se smejte i živite za one trenutke kad nekome izmamite osmeh na lice. U svakom trenutku možete da zazvučite kao dete, bilo u zbilji ili u šali. Kad vam nešto nedostaje ili vam ne odgovara, u stanju ste da se rasplačete u sekundi, ali se i brzo oraspoložite. Lepo je biti sanjar i večito dete, ali ponekad je potrebna i doza zrelosti.

pizza-oktopod

Vama su novac i kontakti sve u životu. Kao i oktopod koji vam se najviše dopao, imate pipke svuda. Sve možete da saznate, do svega možete da dođete i znate kako da zaradite. Živite na poslu i zbog posla, stalno razmišljate o tome kako da pospešite i sebe i ono što radite. Bitno vam je mišljenje kolega, ali samo onda kad ste vi u pitanju. Ne zanima vas šta misle o bilo čemu drugom, a ako čujete da neko o vama priča loše – dajete sve od sebe ga uništite. Opustite se malo i naučite da uživate u životu. Nije sve u novcu, steknite reputaciju nekoga kome je stalo do ljudi.

pizza-srce

Živite za ljubav. Nije vam bitno šta se dešava na poslu ili kako je vašem najboljem prijatelju na poslu, zanima vas samo kako je vaš partner. Ako istog nemate, onda vas duplo jače zanima da nađete srodnu dušu. Gledate na svet naočarama sa ružičastim staklima i zato vas društvo zove – Provodadžija. U stanju ste da spojite nespojive parove i svi vam se smeju, sve dok se ne ispostavi da ste oduvek bili u pravu i da su to dvoje stvoreni jedno za drugo. Ipak, pokušajte malo više pažnje da usmerite i na druge značajne detalje u životu.

pizza-zvezda

Rođena ste zvezda, nema sumnje. Gde god da se nađete, za vama se okreću glave – da li zbog vašeg izgleda, osmeha, harizme ili zato što sejete šale ili sarkazme koji privlače pažnju više nego išta. U grupi ljudi, vi ste osoba koju svi slušaju. Lider, predvodnik, najjači u ekipi. U školi ste bili predsednik odeljenske zajednice i vešt manipulator – odlagali ste kontrolne samo tako. Na poslu ste kreativni vođa, kod kuće se vaš glas najjače čuje, ali ipak – želite da postanete anonimni, makar na tren. Povucite se i naviknite okolinu da funkcioniše i bez vas, potreban vam je odmor s vremena na vreme.

pizza-iluminati

Sigurno ste se dvoumili između pizze u obliku zvezde i ove šale. Duhoviti ste, inteligentni, jaki, ali ipak niste neko ko se nalazi na crvenom tepihu. Vi ste scenarista, reditelj, neko ko je uvek iza kamere. Neko kome se veruje, ali ko se ne izlaže dodatnoj pažnji. Ne želite pohvale, komentare, savete. Vi ste vladar iz senke, vučete konce čak i onima koji ne misle da su marionete. U stanju ste da preokrenete nečije mišljenje u sekundi, kako biste postigli željeno. Iza leđa vas zovu "Iluminati", zapitajte se zašto.

 

beogradnocu.com