Magazin

Kažu da su oči ogledalo duše, ali da li ste znali da je dužina prstiju na rukama mala enciklopedija mnogobrojnih osobenosti koje vas karakterišu?

Oni koji znaju da tumače dužinu i oblik vaših prstiju pročitaće vas kao otvorenu knjigu, a da li je to baš ono što želite neka za sada ostane neobjašnjeno – pročitajte i upoznajte se sa svojim ključnim karakteristikama!

Dužina kažiprsta i domalog prsta određena je još u prenatalnom periodu i to pod uticajem visine testosterona (domali) ili estrogena (kažiprst) a na dalje se ove karakteristike mogu tumačiti i na drugačiji način.

Zapravo možemo preciznije govoriti o vašim osobinama samo ako pogledamo vaša dva prsta na ruci:

Domali veći od kažiprsta

Ako spadate u grupu ljudi koji imaju duži domali prst od kažiprsta, onda vas odlikuju šarm i prirodna lepota, a kako kažu stručnjaci imate i veće šanse da se obogatite. Vešti ste u rešavanju mozgalica, ali slabo rizikujete i obično idete na sigurno.

Domali manji od kažiprsta

Ako je vaš domali prst kraći od kažiprsta vi ste osoba koja nema problem sa samopouzdanjem. Sigurni ste u sebe, ponekad umete biti vrlo samoživi, a najviše uživate kada ste sami. Ipak, ove osobe su odlične kada je potrebno da svog sagovornika pažljivo saslušaju, te bi se za njih moglo reći da je ženski princip kod njih dominantan.

Domali i kažiprst su iste dužine

Ako su vaši prsti jednake dužine jasno je da su i vaše osobine uravnotežene i u prirodnom balansu. Dobro ste organizovani i nastojite da izgradite dobar odnos sa ljudima iz svoje okoline. Kada se nađete u neprijatnoj situaciji koja preti da vas uvuče u razmirice vi se osećate zaista loše. U partnerskim odnosima pokazujete smirenost, nežnost i veliko strpljenje.