Kolumne, Razno, vesti

Tipovi muškaraca zbog kojih su žene nepoverljive.

Ovih dana jako je teško znati kako stojite u svetu muvanja. Od igranja igrica, flerta preko sms-a i ostalih, svaki aspekt muvanja i smuvavanja je postala igra u kojoj ili pobeđuješ ili gubiš. Ljudi se plaše da kažu šta osećaju jer bi to značilo da su izgubili. A ko želi da izgubi kada može da pobedi?

Ali, nažalost niko ne pobeđuje u ovim situacijama. Takvim ponašanjem oba partnera polako gube interesovanje zato što nijedan nije bio ohrabren da pokaže svoja osećanja. I onda ste zbunjeni i ljuti. Ali treba da krivite pre svega sebe. Iako posotoje određeni tipovi muškaraca zbog kojih žene postaju nepoverljive.

1. Tip koji vas zove samo kad je pijan. ''Ipak me zvao..'' ''Misli na mene'' Žene imaju običaj da prave izgovore za muškarce koji im se sviđaju bez obzira da li to ima smisla ili ne. Ako vas dečko zove samo kad je pijan, želi samo jedno od vas.

2. Tip koji je prestao da vam se javlja bez razloga. Verovatno postoji razlog zbog kog je on nestao sa lica zemlje, ali vi to nikad nećete znati sigurno. Da li vas to stvarno zanima?

3. Tip koji vas nikad ne pušta da prespavate kod njega. Ovo je i više nego dovoljan znak da ste za njega samo kombinacija. Da želi više sa vama, umeo bi to i da vam pokaže.

4. Tip koji vas stalno ispaljuje. Zašto on uopšte pravi planove sa vama, ako ih stalno otkazuje? Nije da ne postoji trud sa njegove strane, ali... Predlaže sjajne ideje, ali kada treba da ih realizuje, ništa...

5. Tip koji očigledno ima devojku. Pričate prijateljima sa uzbuđenjem kako ste upoznali novog dečka i čim izgovorite njegovo ime, nastaje muk. Prekidate priču, jer znate da nećete ništa lepo da čujete.

 

beogradnocu.com