Kolumne

Mamurluk je najveći neprijatelj dobrog provoda. Svako od nas se barem jednom probudio nakon nezaboravnog izlaska sa glavom veličine “slona”. Postoji više razloga koji prouzrukuju boljku MAMURLUK, a mi ovom prilikom izdvajamo pet pića kojom ga možete izbeći. Neprijatne simptome poput glavobolje i mučnine možete izbeći ukoliko se prethodne večeri umereno bavite ovim tečnostima.

5. Johnnie Walker Black

johnnie walker black

Popularni "crni džoni" nastaje mešanjem 40 vrsta viskija od kojih je svaki pre mešanja odstajao 12 godina. Preporučujemo Johnnie Valker Black Label uz sodu.

 

4. Belvedere Vodka

bottle-belvedere

Belvedere je najprestižnija vodka na svetu. Belvedere vodka prestavlja vrhunski izbor čistog ukusa i intenzivnih aroma karamela, čokolade i začina. Belvedere Intense sadrži 50 % alkohola. Potpuno je bez aditiva što čini konzumiranje ovog pića jedinstvenim iskustvom. Preporučujemo da je probate uz sveže cedjenu zelenu jabuku.

 

3. Matusalem rum

matusalem-rum

Matusalem Ekstra Anejo i Coca-Cola su udružili snage u promotivnoj kampanji u kojoj nude Španskim korisnicima autentičan ukus Kuba Libre koktel. Sipajte Matusalem Rum preko leda u visoku čašu, dodatak Coca-Cola i limunov sok, sve to promešati.

 

2. Patrón tequila

patron-tequila

Tekila Patrón je broj 1 Ultra-Premium tekila i može se pronaći u više od 100 zemalja širom sveta. Žutu tekilu obavezno naručite uz krišku narandže i malo cimeta.

 

1. Hennessy

hennessy

Osim što je Hennessy jedno od najomiljenjih pića čuvenog repera Drejka ovo je jedno od najfinijih pića koje možete popiti u toku večernjeg izlaska. Neka istraživanja pokazuju da je mogućnost za bolovanje od mamurluka najmanje upravo uz Hennessy.