Barovi, Beograd, Najave, Tranzit, vesti

Ovog meseca nešto malo drugačije - naša tradicionalna For Old Times' Sake žurka je u petak! Ako ste do sada zabrinuto gledali na sat i razmišljali kako da đuskate sa Cakijem, Hugom, Munjom i Đoletom a da istovremeno stignete ujutru na posao - ovog decembra budite bez brige; For Old Times' Sake je za vikend, pa se možete opustiti i uživati još više!
Simbolično, nekoliko dana pre premijere novog nastavka Star Wars sage, naš junak Caki preuzima odgovornu ulogu džedaja iz porodice Skywaker a tu su i Munja the Hut i Hugo Chewbacca da začine atmosferu sjajnom muzikom!

tranzit bar 2

tranzit bar 4

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

tranzit bar 1

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com