Magazin, Život

U subotu 11.aprila od 15 časova počeće jedna sjajna akcija namenjena lepšem polu. Naime, beogradskim i novosadskim ulicama voziće jedan sasvim neobičan taksi koji će pripadnice nežnijeg pola prosto obožavati!

Početku vožnje SFW taksija će prisustvovati i učesnik na Serbia Fashion Weeku, naš poznati modni kreator Zvonko Marković.

Kada vidite vozilo na kome piše Serbia Fashion Week, obavezno ga zaustavite jer će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra vas čeka profesionalna šminkerka Inglota koja će vas ulepšati i posavetovati o načinima i trikovima šminkanja. A kada budete izlazili iz taksija, dobićete i poklone u vidu paketića sa šminkom. Serbia Fashion Week taksi moći ćete da zaustavite na ulicama Novog Sada od 4. do 12. aprila, a u Beogradu od 11. do 18. aprila.

Festival mode i dizajna Serbia Fashion Week je istu akciju organizovao i prošle godine, u oktobru. Tada je vladala prava pomama za najlepšim taksijem u gradu, pa su dame „pravile zasede“ na ulicama kako bi ga zaustavile. Stoga ovoga puta dajemo i jednu preporuku: da biste znale gde da ga potražite, u toku trajanja akcije pratite oficijelnu Fejsbuk stranicu Serbia Fashion Weeka gde ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.
Ova akcija je samo jedna u nizu, a sve u sklopu zagrevanja za aprilsko izdanje Serbia Fashion Weeka. Naime, 21. aprila u Novom Sadu počinje nacionalna nedelja mode gde ćete imati priliku da uživate u novim kreacijama preko 50 dizajnera među kojima su Emerik Fransoa, Andrea Lazari, Dielmar, Ozlem Suer, Mi-Ro, Marija Šabić, Zvonko Marković, Mladen Milivojević Baron, Bata Spasojević, Vasilije Kovačev, Milena Radović, Marina Mićanović, Danijela Božić, Boško Jakovljević... Vežite se, krećemo!