Magazin, Seks

Nemac Miha Štunc koji je svoj polni organ povećao injekcijama silikona, nije siguran koliko je njegov ponos dug 22 cm i širok 9 cm sada težak.

"Ne mogu tačno reći koliko je težak, samo znam da moja kuhinjska vaga, koja važe do 3 kilograma, nije mogla izmeriti", rekao je Miha.

Miha (45), koji živi u Berlinu, kaže da je povećao svoju muškost, ne da bi se osećao lepšim, nego da bi se osećao bolje. Ipak, silikonski implantati ne nude nikakvo fizičko zadovoljstvo, zapravo otežavaju seksualni odnos. Povećanje muškosti je donelo i neka ograničenja, ali Miha kaže da je sada kreativniji u spavaćoj sobi.

"Nakon što dosegne određenu veličinu, više ne može da radi neke stvari", rekao je Miha se zainteresovao za ovo pre 20 godina. Upoznao je studenta medicine koji je pristao da mu da prve inekcije. Ponekad brine da su njegove partnerke samo zainteresovane za njegovu muškost. "Ali, ako uzmete vremena da upoznate osobu, možete saznati voli li vas ili samo jedan vaš deo", kaže on.

Ipak, doktor Aref el Sevife, urolog iz Berlina, koji obavlja zahvate povećavanja, upozorava da ubrizgavanje silicija u polni organ može dovesti do infekcije. U najgorem slučaju, to može dovesti do proširene arterije u mošnjama i testisi "umru", rekao je doktor novinarima.

"Možemo zaključiti da nestručno povećanje penisa s tečnim silikonom može ostaviti teške posledice", naveo je urolog u jednoj studiji.

internet