Najave, vesti

Iako je interes za muzički spektakl neviđen i beleži se ogromna prodaja po celoj regiji, organizator omogućuje nabavku ulaznica po povoljnijoj ceni za Ringišpil do utorka, 19. jula! Najveći regionalni muzički festival Ringišpil održaće se 29. i 30. jula u splitskoj Spaladium areni.

Festival koji će u dve večeri okupiti najveće zvezde autohtone muzike iz cele regije novost je na ovim prostorima i već sad beleži neviđeni interes javnosti. Splitska Spaladium arena će u dve večeri ugostiti regionalne zvezde kao što su Haris Džinović, Seka Aleksić, Aca Lukas, Indira Radić, Milica Todorović, Ana Nikolić, ali i mnoge druge. Osim atraktivnih izvođača organizator se pobrinuo za vrhunski razglas, rasvetu i scenografiju. Spektakl će dodatno začiniti spektakularni performeri koji dolaze sa najpoznatijeg svetskog party odredišta Ibize. Ukratko, ovakva transformacija velike arene u pravi klub koji radi do jutarnjih sati nije dosad viđena na ovim prostorima. Iako je interes za spektakl ogroman i beleži se prodaja po cijeloj regiji i dijaspori pa čak i na drugim kontinentima, organizator niže cene ulaznica zadržava do 19. jula što je verujemo dovoljan poziv svim ljubiteljima dobrog provoda da požure s nabavkom svoje ulaznice.

ringispil4-684x1024

Mnoga poznata imena društvene scene iz Hrvatske i regije su najavile posetu spektaklu pa tako i tv voditeljke Ecija Ivušić i Hana Hadžiavdagić, modni savetnik Neven Ciganović i najveća zvezda prvog regionalnog Big Brothera – Soraja Vučelić koja svakako zna prepozanti sjajan provod. Svi oni pozivaju sve na prvo izdanje muzičkog spektakla Ringišpil i oduševljeni su što je Split  domaćin nesvakidašnje letnje pustolovine. Soraja napominje: «Svoj odmor sam u potpunosti podredila poseti Splitu i Ringišpilu. Ovde dolazi mnogo mojih prijatelja i kolega te se jako radujem žestokoj zabavi». Ciganović nam je izjavio: “Veliki sam ljubitelj izlazaka i dobrih provoda te mi je drago što Hrvatska dobija novi festival. Ringišpil će bez sumnje obogatiti ponudu zabave na Jadranu i pružiti potpuno novi muzički doživljaj. Pozivam sve da nam se pridruže 29. i 30 jula u Spaladium areni i postanu deo prvog zajedničkog muzičkog putovanja regijom“.

ringispil3-684x1024

Ecija ističe “Leto je moje doba godine, volim kombinovati odmor, putovanja i dobru zabavu, to je dobitna kombinacija. Veoma se radujem novom muzičkom festivalu koji će bez sumnje predstaviti jednu novu dimenziju zabave u regiji. Srećna sam što ću sa svojim društvom imati prilike biti deo prvog regionalnog festivala koji obećava zabavu kakvu bez sumnje još nismo doživeli!

ringispil2-1024x684

Snježana Mehun, PR menadžerka projekta, naglasila je “Glazbeni festivali sa autohtonom glazbom iz regije apsolutno imaju mjesta u turističkoj ponudi Hrvatske jer turisti ionako najviše cijene ponudu koju ne mogu doživjeti bilo gdje u Svijetu već ono što je prepoznatljivo za zemlju u kojoj borave, a upravo zabava, party i  način zabave su najljepše uspomene koje nosimo sa sobom iz  neke zemlje”.

 

Više informacija o ulaznicama i festivalu Ringišpil možete pronaći na www.ringispil.hr

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com