Beograd, Hram, Klubovi, Najave, vesti

Klub Hram uvek garantuje odličan provod, a pristupačne cene alkoholnih pića kao i veseli ljudi svaku žurku u ovom klubu čine nezaboravnom. U utorak, 08. marta, čeka vas još jedno fantastično veče tj. "Veče DJ-eva", a budući da je ovaj datim posvećen pripadnicama lepšeg pola obezbeđeni su i specijalni pokloni. Za sjajnu atmosferu zadužen je DJ Mixa koji ima višegodišnje iskustvo kao učesnik je raznih muzičkih festivala (Foam Fest, Uranak...), jedan od glavnih DJ-eva Puzzle group organizacije, glavni DJ na raznim party putovanjima širom Evrope (Krakov, Kavos, Jahorina, Prag...), i naravno kao i glavni "krivac" za mnoge burne beogradske noći! Spremite se za fantastičan provod!

klub hram devojka1

Fotografisano u Klub Hram

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

klub hram masa

Fotografisano u Klub Hram

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com