Beograd, Emporio, Najave, Splavovi, vesti

Ove nedelje na splavu Emporio očekuje vas Veče pevača sa Danijelom Đurićem, koji će od sad biti vaš stalni domaćin četvrtkom. Uz pratnju Negro benda i specijalnog gosta, prirediće vam pakleno zagrevanje za predstojeći vikend!  U petak Vas očekuje fenomenalni Sexy bend, zadužen za vrhunsku atmosferu! Odličan provod se nastavlja i u subotu, kada ćete uživati u sjajnom repertoaru Aspirin benda, koji je verni pratilac Seke Aleksić na njenim nastupima! Krunu na ovonedeljni provod staviće, u nedelju, Gagi bend! Ne propustite sjajan vikend koji nam predstoji! Vidimo se na splavu Emporio!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com