vesti

Večeras Seka Alaksić.

Još jedna zvezda na bini kluba Kolektiv večeras. Klub Kolektiv je mesto gde će večeras zasijati još jedna zvezda, i to ni manje ni više nego Seka Aleksić. Popularna pevčica je 23. Aprila napunila 32 gdine, a za rođendan, tačno u ponoć njeni fanovi su joj priredili nezabravno iznenađenje na društvenoj mreži Faceook. Napralvili su emotivnu video poruku zbog koje se Seka Aleksić rasplakla. Zahvalila se svojim fanovima na takođe dirljiv nčin: "Hvala svima na čestitkam! Rasplakali ste me sa video čestitkom i porukom na kraju! Bogu hvala, imam vas puuuno širom sveta! IMAM NAJBOLJE FNOVE NA SVETU! Volim vas punoooo! xoxo SA" - npisala je popularna pevačica... Seka Aleksić zbog posta nije pravila rođendansku žurku, ali je u jednom intervjuu rekla da će se proslava održati u Maju kada planira da napravi žurku za pamćenje. Dobila je dosta poklona, a najviše je bilo onih kojima ni jedna žena ne može da odoli: cipele, torbe i cveće.

Seka Aleksić je napravila i kratku medijsku pauzu za vreme koje je putovla po svetu i uživala u zagrljaju svog supruga Veljka. Ipak sudeći po njenoj novoj liniji ona se na odmoru podvrgla i strogom treningu i režimu ishrane. Tako je na svom twiter profilu objavila i fotografiju jednog svog obroka koju je kratko prokomentrisla: "Nekom je život majka, a meni je maćeha!".

Seka Aleksic

Seka Aleksić je 30. Marta tačno u 12 sati premijerno objavila singl pod nazivom "Šampion" na svom Youtube kanalu, dakle, novi spot i pesma koja pretenduje da će nadmašiti sve njene dosadašnje hitove konačno su nam dostupni.

Singl "Šampion" predstavlja čuvenu folkerku u potpuno drugačijem izdanju, sa novom dozom provokativnosti u spotu koja već oduševljava njene fanove. Novu pesmu, ali i mnoge druge imaćete prliku da čujete večeras u jednom od najboljih beogradskih klubova, klub Kolektiv, na njenom nastupu koji obećava i garantuje lud provod. Ekipa sajta beogradnocu.com će naravno biti na ovoj žurci i zabeležiti najbolji provod u gradu. Čekamo vas!

 

beogradnocu.com