Freestyler, vesti

Splav Freestyler

Večeras spektakularno otvaranje, splav Freestyler.

Najposećeniji splav u Beogradu, splav Freestyler će danas, 9. Maja  spektakularno otvoriti vrata nove sezone. Očekuje vas mnogo iznenađenja, a ono što posebno raduje ljubitelje odličnog house zvuka je potuno novo, unapređeno osvetljenje koje će vaš ugođaj i ritam dovesti do savršenstva.

freestyler enterijer

Splav Freestyler

Povodom otvaranja očekuju vas mnoga iznenađenja, a pored osvetljenja koje je rađeno po ugledu na najbolje svetske klubove, ekipa splav Freestyler će ove sezone goste dočekati u odlično renoviranom prostoru. Mnogi stranci koji su tokom proteklih godina posetili savski kej i najpopularniji splav, splav Freestyler koji je postao sinonim za prepoznatljive letnje House, Disco, Hip Hop i R'n'B žurke tvrde da je to najbolje mesto na Balkanu kome se uvek rado vraćaju. Na splavu Freestyler goste zabavljaju vrhunske igračice koje pored toga što imaju savršenu liniju, su veoma profesionalne u svom poslu, pa se može reći da u potpunosti pariraju svojim koleginicama koje igraju u najboljnim evropskim klubovima.

freestyler bar

Splav Freestyler

Enterijer splava je, organizovan po prstenovima, pri čemu je spoljašnji prsten popunjen velikim brojem separea za veća društva koja žele da se izdvoje. Nešto bliže centru se nalaze barski stolovi, dok je u samom centru veliki centralni šank gde možete uživati u klasičnom lounge iskustvu ako to želite. Splav Freestyler posećuju mnoge poznate ličnosti. Ekipa sajta beogradnocu.com će naravno večeras biti na splavu Freestyler gde će sve propratiti.

freestyler enterijer 2

Splav Freestyler

freestyler separe

Splav Freestyler

 

beogradnocu.com